måndag 12 december 2011

Uppfräschning från topp till tå!

Numera är det rena lyxen att få vara helt ensam på toaletten! Göra de där lilla extra så som färga håret, ansiktsmask, noppa ögonbrynen, vaxa benen, färga ögonfransarna och fila fötterna!
Vem behöver gå på lyxiga och dyra spa när man känner sig så här tillfredsställd som jag gör just nu efter ett besök på min egen salong: Toaletten;-)?!
Känner mej sååå in i baljan ren.
Numera står man liksom inte i duschen och njuter av de varma strålarna som når ens kropp. Nej då, duschen får gå undan för det är alltid någon som är på väg in och vill göra mej sällskap eller någon som ropar färdig för att han har bajsat eller att någon vaknar när man precis har stigit in i duschen...;-)
Men så somnade gossarna tidigt ikväll och jag hade inget på agendan denna måndagskväll! Så då blev det en helrenoviring från topp till tå och ingen av gossarna vaknade en endaste gång! *lovley*
Hade någon sagt till mej för så där 10 år sedan att jag skulle tycka det var lyx att få stå och ansa råttan helt själv utan att det är 6 par ögon som står och stirrar och frågar varför råttan har så mycket hår. Ja då hade jag förmodligen skrattat åt dem....Klart att jag skulle ha tid med att ta hand om mej själv när jag skulle få barn...Men nej den här kroppen är verkligen inte van vid lyx, men nu är den både hårlös och ren! *fniss*
Jag njuter så länge det varar att vara hårlös. För nästa vecka är väl skiten tillbaka trots att de garanterar på vaxförpackningen att huden ska bli silkeslen och att håret inte ska växa ut på 4 veckor. Pyttsan säger jag bara... Förmodigen kommer äckelhåren på benen tillbaka redan nästa vecka och den där silkeslena huden, den kan de fasen stoppa upp i röven.... Vart är den???;-)

6 kommentarer:

 1. Hahaha....så sant så sant!
  Men du, nu ser jag- i din hadduksbild, att du måste byta bild i headern...känner inte igen dig..snyggo!

  SvaraRadera
 2. Det är så skönt att ha såna kvällar ibland och som du säger man känner sig så otroligt ren och fräsch. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hur är det möjligt att till och med se snygg ut iklädd ansiktmask och handduk? Håller med föregående inlägg, det är dags att byta header!

  SvaraRadera
 4. Silkeslen hud i röven?
  Eller nä, vad skrev du? Läser om, läser rätt.... ;-D

  Skönt att pyssla och ta hand om sig själv lite, helt klart!

  Kram V

  SvaraRadera
 5. haha ASG! Ja visst är det lyx att få gå på toa själv! Annars får man välja liksom... sitta på toa med ett barn i knät eller ha dem skrikandes utanför dörren.
  Kram till dig som vågar skriva om det mesta!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!