måndag 5 december 2011

Bajskorvar...

Egentligen har jag varit ganska så glad idag. Men så träffar man människor som bara är sååå trista i humöret så man bara vill ruska tag i dom och fråga vad felet är... Varför är alltid vissa människor så jäkla sura för? Ska de gå ett helt liv och gå omkring och vara sura? Vad får de ut av det?
Och hur svårt kan det vara att säga HEJ???? När man springer på någon som man känner och de låtsas att de inte ser en, ja då blir man riktigt förbannad... Vad är det med folk? Varför kan man inte säga HEJ??
Okej ja må vara en sån där pain in da as som tjatar och hejja på allt och alla. Men va fan de måste väl vara sååå mycket bättre än att bara vara tyst och stirra på en som om jag vore en utomjording...?! Bättre att säga HEJ en gång för mycket än en gång för lite!
En sak till... Varför gå runt och vara på dålit humör 250 dagar om året? Vad är det för nytta? Lev livet istället och försök hitta några positiva saker istället för att se allt så negativt! Okej, jag kan oxå ha en bajsdag med uruselt humör. Men jag kan väl ändå prata med folk för det!
Jäkla många bajskorvar det finns här i världen som kan pesta ner mitt liv... Ja enna riktiga bajskorvar är det;-) Ja jag har umgåtts med Alfred för mycket som säger bajs i var och varannat ord;-)
Ja och så här tycker jag om alla sura bajskorvar!;-)
Och nej jag är väl kanske inte riktigt säker på om ni fattade något av detta inlägget. Men jag var bara tvungen att få ur mej lite negativ kritik till alla tråkmånsar som ständigt är på dåligt humör;-)
Lev livet och var glad, imorgon kan det vara försent, tänk på det!

4 kommentarer:

 1. Håller fullt och hållet med dig!! Sura bitterf***or kan dra nånstans!!
  Puss på dig bajskorv!;-)

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, det finns alldeles för många gnällspikar och annat konstigt folk därute!

  Tur att vi är perfekta. ;-)
  God morgon!

  SvaraRadera
 3. Håller med, bättre leende än sura miner. Här där vi bor hälsar typ alla, kända som okände, något helt nytt för mig and I like it!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Å va jag älskar din blogg! Kram Mona

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!