tisdag 6 december 2011

Årets julkort!

Idag var det äntligen dax att ta årets julkort! (Kanske på tiden när det är den 6 december;-)) Men jag har liksom väntat in denna snö. Så hade inte det kommit någon snö, så vette tusan om jag inte då hade skitit i att ta någa kort;-) Nej då de hade jag inte, men jag hade fejkat snö, för snö ska det vara på mina julkort...;-)
Jag kan ju säga att de inte var det enklaste att försöka få 3 olika viljor på ett kort... Jösses säger jag bara och suckar högt;-) Den ena skrek för att han frös, den andre för att någon drog honom i håret och den tredje bröt ihop för han inte ville vara med på kort;-) Men nu är dom klara och jag ska bara fixa lite med dem innan jag skickar in dem!
Nepp ni får så klart inte se vilket julkort jag ska välja... Men så här söta var mina pojkar på ett av dem som jag INTE valde;-) *fniss*

8 kommentarer:

 1. Riktigt fint med snö och allt!!
  Vill också ha vitt här!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Sånt härligt julkort (även om du inte valde just denna, så kan jag tänka mig hur fint det riktiga julkortet blev)... Försökte idag ta julkort på mina grabbar, gick inte alls bra... Blir nog fler försök ;p haha

  SvaraRadera
 3. Jag hade skickat det där!
  Klockrent!

  SvaraRadera
 4. men vilken härlig bild !!
  Jag var bra sugen på att göra julkort av en bild då V sitter i tomtens knä och stortjuter, men ändrade mig i sista sekund... ( det finns en viss risk för att släkten inte delar min ironiska humor ?! )
  Ha en mysig kväll raring ! kramar

  SvaraRadera
 5. Jag hade skickat precis det där kortet! Jättehärligt!
  Å ganska avis att du fick snö på dina kort...
  Snö i Småland men inte i Dalarna!!! Skandalöst... =)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!