onsdag 21 december 2011

Oj jag hade visst ganska mycket kläder...

Igår föll andan helt plötsligt över mej och jag började rensa i mina garderober... Dom var verkligen knökafulla och jag fick knappt plats med en liten strumpa därinne, så det var  verkligen välbehövligt...;-)
Jag rensade ut ALLT som var förstort och sånt som jag inte använt på evigheter, vilket resulterade i denna högen...
12 t-shirts/linnen, 13 tunikor/klänningar, 2 shorts, 1 kjol, 8 jeans och 11 koftor.... Så är det någon som vill ha/behöver dessa kläder i str 42/44 och L/XL så finns det här;-)

När jag var färdig och allt skulle in i garderoben igen så tänkte jag att nu så kommer nog mina garderober gapa tomma. Men icke... Det är åter smockfullt i dem och jag hittade massor av kläder som jag helt hade glömt bort att jag ägde;-)
Och så kom min vän Emma hit idag på fika och hon hade oxå rensat sina garderober gav mej en STOR påse med massor av super snygga kläder i som var förstort för henne! (Och i bara stolekar 38 och S och M, så då fick jag det sagt oxå...;-))
Så nu kan man nästan säga att jag fått mej 3 helt nya garderober med nya kläder i!!
Jag har funderingar på att göra som Monstermalla brukar göra. Hon kör 30 dagars outfit där man ska ha på sig olika kläder för varje dag! Visst låter det nice? Och så visar jag er mina "nya" outfits här varje dag så att jag inte kan fuska! Ja för så kommer jag iallafall ha bra koll på vad jag har för kläder som hänger där och allt blir använt!!;-) *fniss*

9 kommentarer:

 1. Jag skulle också behöva rensa, men jag tror mig ju använda allting. Hihi. Jag är en jäkel på att handla nytt. Hihi...

  SvaraRadera
 2. det är många som rotar i sina garderober så här års :)

  SvaraRadera
 3. Kul om du kör en sån 30dagars...=)

  SvaraRadera
 4. Jösses amalia!! Där var en del ja ;-)
  Skönt med resning ibland.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Dagens outfit tycker jag låter som en bra idé!
  Älskar bloggar som kör med de:)
  God Jul!
  kram

  SvaraRadera
 6. jajjemen det tycker jag du ska göra! det är inspirerande :D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!