fredag 23 december 2011

Tack, mys och glad!!

Vill börja med att tacka sååå hjärtligt för era underbara kommentarer!! Ni är bäst och jag blir såå glad för varje gång som ni tar er den tiden att lämna en här på min blogg!!
Jag och Jonas tittade på mina bilder som jag la upp igår och jag frågade honom: -På allvar såg du inte hur tjock jag var? Och du som jämt sa att jag INTE var det... Antingen måste du har varit jäkligt blind eller bara snäll;-) Såg ju för sjutton ut som barbapappa;-)
Idag är det dan före doppare dagen och jag hann klart med alla mina bestyr igår och det är sååå skönt! Idag ska vi bara vara, njuta och gå här hemma och mysa!!
Vet ni en sak?! Jag har fick två mycket glädjande mail häromveckan och om några veckor ska jag vara med i 2 tidningar;-)! Lovar att berätta mer för er när dom dyker upp och vart;-)
Detta kort tog jag till en dem, tillsammans med 3 av mina favvo pojkar! Fatta va lycklig lottad jag är som har fått så fina barn!

9 kommentarer:

 1. DU,
  är en fantastisk tjej, och vilket resultat du bjuder på, inte illa att tappa så många kilon! Hurra för dig! Tror att du med att visa på din envishet kan motivera andra till samma resa.

  Unna dig nu en chokladbit eller två under julhelgen.

  Stora kramen från mig!

  SvaraRadera
 2. Helt ärligt. Hade jag själv varit man och en tjej frågade hur hon såg ut. Jag hade nog hållt käften oavsett om hon var snygg, ful, smal eller tjock. Alla svar hade bara varit "fel" liksom! Ha ha!

  God jul på dig och familjen.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat, måste jag säga, det måste ha varit ett hårt jobb att gå ner så mycket!
  Fast vi har haft omröstning i min byggbarack nu, bli inte ledsen men hälften av mina kollegor röstade på dig som 86-kilos tjejen....visst är det intressant! (ler)
  Bli inte orolig nu när jag skrev så, jag tvingar några kompisar att läsa lite fina "kvinnobloggar", det borde vara obligatoriskt för män att gör det, då det är en helt förunderlig värld, som det kan vara viktigt att förstå...hmm...åtminstone försöka förstå...att Ni kvinnor är helt "galna", det vet vi ju redan, underbart så!
  Vill passa på att önska en fin och trevlig Jul!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 4. Underbart fint kort på er!
  Så himla duktigt av dig att gå ner så mycket.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fina ni är!
  GOD JUL!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Finfint kort!
  Jag väntar också på 2 tidningar jag ska vara med i :D
  Imorrn kommer första och nästa tror jag blir ifebruari eller mars - spännande! :D

  SvaraRadera
 7. Så fin bild. :) tre grabbar, bättre än allt guld i världen!

  SvaraRadera
 8. Men attans, här kommenterande jag ju förrgår, måste kommit bort...
  Hur som helst. Guuud vad kul!! Blir super nyfiken ju! =)
  Och vad fina ni är! ❤

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!