lördag 10 december 2011

Syskonkärlek när den är som bäst!

Titta på dessa godingar va gott de sover brevid varandra! Tänk om de var sån kärlek mellan dem jämt;-)Ja för de är det verkligen inte, de är nämligen som hund och katt och måste tetas och retas med varandra hela tiden... Tja jag förmodar att de inte är de enda syskonpar som bråkar?!;-)
Men visst är det härligt att se hur de krupit ihop till varandra och söker närhet med rosen röda kinder! SYSKONKÄRLEK när den är som bäst!

5 kommentarer:

 1. Tips på hur man får barn att sova, uppskattas, tack!

  SvaraRadera
 2. Åh va mysigt !! Här är ju inga syskon till viggo planerade, men när man ser sånna bilder börjar man ju nästan undra om det är "elakt" att beröva honom det där syskonet bara för att jag inte är sugen på mer än ett barn... Kram

  SvaraRadera
 3. Mysigt :-) Nejdå - mina kan också bråka som få.....

  SvaraRadera
 4. Inte en enda Idolfredag alltså. Det var som tusan. Men du har säkert klarat dig lika bra utan idolhetsen ändå ;)Jag har förstått att du jobbar på fredagar, men jag har inte förstått att det är varje fredag. I mina ögon känns det nästan lite som ett betungande uppdrag, men å andra sidan har du ledigt andra dagar förstås.

  Oj, men tack själv för den underbara kommentaren. Visst är det härligt när man kan inspirera och peppa varandra. Det gillar jag :) Och du ska verkligen vara så stolt över dig själv. Jag har följt dig sedan i våras och förändringen syns verkligen. Du strålar kvinna :)

  Kram på dej!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!