onsdag 21 december 2011

Saffranspinnar!!

*pust* Satte precis ner min rumpa i soffan! Dagen har gått på i ett fast att jag egentligen inte har fått så mycket gjort som jag borde...:/
Men jag fick iallafall bakat nu så här på kvällskvisten, med ett barn hängandes i byxbenet och ett som ropar färdigt från toan och en som är tjurigt... Nästan härligt jämt;-)!
Har sett i flera bloggar att de har bakat saffranspinnar och då fick jag ju oxå självklart lova att pröva göra dem! Dock blev de nog inte som de skulle bli... Egentligen tror jag att de skulle bli mer torra och vara som ett litet tillbehör till glöggen att knapra på... Men mina blev som en liten bulle istället. Men vad gör väl det, de var iallafall ASgoda som Douglas sa;-) De försvinner nog ner i magarna ändå;-)
Som sagt, mina blev tjocka och små och kanske inte så vackra, men de smakade himmelskt gott och vanliga lussekatter kan slänga sig i väggen... Dessa kommer jag absolut att göra även nästa år!! Receptet på dem hittar ni HÄR!
Jag måste visa hur underbart vackert det är ute just nu! Så här såg det ut på vägen ut till min mamma som bor mitt i skogen! Hur kan man ogilla snön? Ni som gör det, kolla bara så vackert det är och nu kan ni ju inte förneka att det inte är fint;-)
Nu ska jag slänga upp fötterna i soffan och bara vara en stund! Har tvättar håret precis! Jaha har hon??! Väldigt intressant tänker ni;-) Jo men jag har inte tvättat det sedan i fredags... Äckligt tänker ni... Ja de kanske det är, men jag som annars tvättar det varje dag behövde få lite pause från det där tvätteriet ett tag. För ju mer jag tvättar det, ju fetare blir mitt hår oxå... Så nu har jag tvättat det efter 5 dagars uppehåll och det känns helt underbart och det har fått sig en STOR dos av macadamia oxå, så nu mår det riktigt bra igen;-)!! *fniss*

6 kommentarer:

 1. Jag vill också ha snö!! Gud vad FINT!
  Pinnarna ser goda ut. Skitsamma om formen inte blev som den skulle. Huvudsaken är ju smaken ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vill också ha snö... här får vi inte ens ihop till en snölykta.
  Har inte bakat några saffransbullar alls jag. :S
  Kanske kommer, eller nej,det gör det så fasen heller.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Pinnarna ser så goda ut.

  Jag vill också ha snö, här är det ingenting. Tur att man åker till Branäs snart och får lite skidor och snö.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad mycket snö ni har. Fusk! *avis* :-P

  SvaraRadera
 5. Okej då;) När jag ser bilden så erkänner jag: DET ÄR VACKERT=)) Jag blir till och med sugen att gå ut i skogen med varm choklad och grilla lite korv! Det är väl inte illa för en "sommartjej" som mig:)) Dina saffranspinnar ser helt enkelt skit goda ut och dom ska jag oxå göra.
  Önskar dig en fin torsdag och i dag får du lite julkänsla av mig=)) Säg till om du vill ha mer!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!