onsdag 28 december 2011

Baaaaaad!!

Vi har haft en supermysig förmiddag! Barnen var banne mej mer under vattnet än över så jag undrar just hur mycket godsaker de har fått i sig?;-)
Alla är helt matta efter 2 timmar i badhuset och massor av Mc mat i magarna;-) Barnen somnade på stört i bilen och de sover ännu, alla utom stackars Douglas som fick åka på hockeyträning så fort han kom hem... Ja inget vi tvingade honom till det direkt, nej hockeyträningen är ju det bästa på hela lovet enligt honom;-)
Fabian har knappt badat sedan i somras, så till en början var vattnet lite skräckblandad förtjusning... Men efter bara 30 minuter så var han i full gång och hoppade i vattnet som en liten galning!;-)
Douglas har alltid varit ett litet vattendjur och nu är det extra roligt att bada när han är såååå duktig på att simma!!!
Det var inte de lättaste att få en bra bild på Alfred... Nej han var inte stilla en endaste sekund och var mer under vattnet än över;-)!
Mmm snygg min man gör, men den bjussar jag på;-)
Varför åker man inte oftare och badar? Vi är superdåliga på att göra det, men nu får det banne mej bli ändring på det!;-)

10 kommentarer:

 1. Badhus brukar suga musten ur än.

  SvaraRadera
 2. Åh ni verkar ha haft en supermysig dag. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fan vad kul det ser ut!
  Vi är också hemskt dåliga på att ge oss iväg till badhus.
  På somrarna badar vi varje dag.
  Men badhus ger mig the creeps.
  Att duscha tillsammans med främlingar är liksom inte min grej. :(

  SvaraRadera
 4. Samma här faktiskt. Man borde göra det betydligt oftare! :-P

  SvaraRadera
 5. A, jag vet!
  Fast vi badar en gång i veckan. På simskolan.
  sen försöker vi få till en gång till. Bara för att hålla ungarna aktiva :) Det gäller ju att trötta ut dom...
  Nu försöker vi varva med ishallen.... Phust! Vad gör man inte för barnen?hehe kram på sig

  SvaraRadera
 6. Mina busar älskar å bada å jag har turen att deras mormor å morfar tycker det är dökul å ta dem till badhuset. :) Så slipper jag undan det där sugiga bikini-momentet. :D
  Är det Rosenlundsbadet? :)

  SvaraRadera
 7. Tack snälla, du är ju så jäkla grym du oxå:) lite nyfiken på hur mkt du vill gå ner, vilken vikt vill du stanna på? Hur lång är du?

  Va mysigt med en dag i simhallen, har en lite kille som oxå älskar att plaska omkring:)
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Gud va kul !! C och Viggo var faktiskt i budhuset idag ( jag valde att inte följa med, för här finns bara en vanlig basäng och inga "roligheter" - än... Badhuset byggs om till äventyrsbad nu och när det är klart ska jag oxå dit och leka !! )
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Badhus är alltid kul!! =)
  Ang. bikini...Själv köpte jag en snygg baddräkt för ett par år sedan och den sitter alltid på när vi är på badhus...gillar inte riktigt min bleka pösiga mage i bikini och denna döljer kanoners! =)
  Så har jag kompisar som gått över till bikinitrosor med hög midja för att de ska sitta bättre och det är nog också riktigt smart...vuxet va??! =) Kramis

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!