måndag 19 december 2011

Mamma mys, Fru N, Tina och översten!

Jag, Fabian och Alfred har tillbringat vår förmiddag med mina fina mammor! Fika, lunch och fika igen hos bästa Hanna! Det är vad jag kallar vardagslyx!!!
Att bara sitta ner och prata i godan ro är liksom inte så där enkelt...;-) Nej för det är alltid någon som springer iväg för att titta till sitt lilla barn som är uppe och kryper på något bord eller så;-)
Vi fick en underbart god fisksoppa med saffran. 2 tallrikar åkte i golvet så vi bestämde att nästa träff vi har så ska vi duka upp på badrummet istället;-) Ja för då är  det bara att skölja av när vi alla ätit klart och då kan vi spilla och klabba hur mycket som helst utan att det gör något;-) *fniss* 
Sedan drog jag och barnen vidare till vår nyöppnade mysiga affär här i byn, Tina och Översten och handlade lite klappar! Mest klappar blev det till Alfreds 3 fröknar!
Det fanns sååå mycket fint där, så nästa gång jag besöker den så ska jag ta med den STORA plånboken;-)! Så för er som bor här i byn eller runtomkring kan jag verkligen rekomendera er att åka dit!
Fröknarna fick inte bara saker ifrån Tina och Översten, nepp de fick även varsin söt tavla från Fru N!
Älskar hennes tavlor och har även beställt lite julklappar till mej själv därifrån;-) De kommer ni att få se snart, ska bara köpa några fina ramar och hänga upp dem på väggen!;-)
Besök gärna deras bloggar HÄR (Fru N) och HÄR (Tina och Översten)!!

3 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket fina grejer! :-O
  Förstår att du vill ta med dig stora, stoooora plånboken! ;-)

  SvaraRadera
 2. NU fick jag en idé vad jag ska köpa till bästisen i julklapp - tack Karro :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med super fina grejer hos Tina!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!