söndag 11 december 2011

Jag tror jag smäller av...

Jag träffade på Berit igen... För er som missade berättelsen om henne kan läsa det HÄR!
Hon pratade som vanligt om sina barn så öronen höll på att trilla av. Men jag fck nog ändå höra det värsta... Håll i er nu... Berit har gått och köpt en sovsäck till sin son som är 1½ år gammal, pga av att han sparkar av sig täcket hela tiden... Herrejösses, de bor väl för sjutton inte i en grotta där det är flera minusgrader???
Han hade blivit galen och vägrat ligga med fötterna inuti den. Ja tacka fan för det, jag får oxå cellskräck om jag ligger i en trång sovsäck... *ryser*
Jag höll på att smälla av när hon sa det, så jag fann mej inte ens och sa inget, utan bara stod¨där och gapade...
Jamen seriöst, han är väl för sjutton varm och därav sparkar han av sig sitt täcke... *suck*
Vet ni varför hon är rädd att de fryser? Jo bara för att om de blir kalla så blir de förkylda... Okej, de är inte så att de måhända får basilusker från tex dagis och blir sen förkylda av det??  *åhhh*
Tittade in på mina barn. Bara Douglas som hade täcket på sig, de andra 2 hade sparkat av sig sina Men de har väl pyjmas som värmer. Och för den delen så skulle jag aldrig gå in och dra på dem täcket nu och riskera att de vaknar.... Japp för sån är jag;-)
Men tänk va skönt för Berits son som får ligga i ett hus med så där 22 grader varmt och instoppad i en trång och varm sovsäck... Stackars barn, de borde ju vara farligare att bli för varm än för kall på nätterna??

11 kommentarer:

 1. Men skämtar du??? Sovsäck?? Gud vad mysigt, det ska jag köpa till hela familjen s kan vi dra ner värmen i vinter....

  SvaraRadera
 2. Amen, du skämtar... Hm. Well, man får väl hoppas att hon även tänker på att barnen kan bli FÖR varma...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Asså vissa föräldrar..... tänker med arslet......

  SvaraRadera
 4. Tycker det låter lite mysigt ändå med sovsäck =)

  SvaraRadera
 5. Herregud!!!!!!!! Jag blir oxå mållös när jag läser detta!!! Visst är det synd ibland att man inte kommer på nåt riktigt bra dräpande att säja när folk är så urbota korkade!!!!!!!!
  *suck*

  SvaraRadera
 6. Hahaha ja jisses MEN så är ju Berit inte riktigt redig i huvudet heller!!!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ojdå...här hemma har jag varma barn som bara sover i underkläder & ofta sparkar av sej.Men dem precis som jag drar ju på sej täcket i sömnen om dem fryser :)) /kram,Kate.

  SvaraRadera
 8. Jag träffade två stycken Berit i dag, direkt efter fjärde å sista passet på jobbet, jag var således trött å urlack redan efter fem minuter.
  De babblade på om hur deras ungar tydligen nu vid nitton månader utvecklat egen vilja å blev arga, så jag kunde liksom inte låta bli å säga att min minsta skriker konstant hela dagarna för att han inte får stå på bordet osv. jag överdrev liksom verkligen för jag bara inte orkade hör beklagandet!
  Suck!
  Å förresten har min minsta son varken täcke eller kudde ens i sin säng, utan bara en filt för han bara röjjeri sängen å blir störd, tänk å stoppa in honom i en sovsäck!? :D

  SvaraRadera
 9. haha denna Berit :)
  Fryser jag om natten så vaknar jag.(det gör väl barn oxå?!)
  mera Berit!!! :)

  SvaraRadera
 10. haha jag börjar nästa tokälska/hata Berit! :D
  nellie sover utan pyjamas och sparkar alltid av sig täcket, det är ju som du säger,man har ju fan inte minugrader inne..

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!