torsdag 29 december 2011

Bakslag....:-(

Jag var i valet och kvalet om jag skulle våga mej på att hoppa upp på vågen imorse... Nu ångrar jag mej att jag gjorde det...1 kg+(!!!) på en vecka, hur gick det till?:-(
Jo självklart vet jag hur det gick till... Det är ju ingen som har stoppat maten, godiset och alkoholen i min mun, nej de har jag allt lyckats att göra själv. Men det känns sååååå surt just nu.... Ännu ett jäkla kilo att gå ner och nu har jag 5 kilo kvar till mitt mål istället för 4... *suck*
Jag känner att jag just nu skulle behöva en egen PT. En som puschade mej när latmasken slinker in i kroppen och när man behöver de där extra stödet. Någon som berättade för mej hur jag skulle äta och vad!
Det känns som om jag måste hitta på något annat nu för att bli av med de sista kilona? Men vad?
Jag förstår verkligen nu hur mycket alkohol och socker förstör min kropp... Eller nja förstör och förstör, jag tror att den är boven till mitt extrakilo iallafall... Jag känner oxå att den egentligen inte mår så bra av det. Magen har nu varit konstant uppsvälld hela julen och i mitt ansikte har finnarna poppat upp lite var stans och jag tror det är sockrets fel, även om de sägs att det inte är så...
Jag känner ett konstant sug efter något och jag tuggar just nu tuggumi förbrilt och nu ångrar jag mej som bara den att jag åt allt detta godis i jul. Hade jag låtit bli så kanske jag inte fröken sockerhora bosatt sig i min kropp igen...*suck* Men det är alltid lätt att vara efterklok...:-(
År 2012 blir ett bra år det känner jag på mej! Då ska jag nå min vikt på 66 kilo eller 64;-) Jag ska hitta mej en riktigt bra och rolig träningsform och en bra kost som jag mår bra av och som jag kan behålla!!!
Har ni tips på bra träning, mat eller vill vara min PT, så hör gärna av er!;-) Jag behöver motivation i massor, nuuuuuu!!!

12 kommentarer:

 1. Har det EXAKT som du!!! Gått upp igen, tack vare allt jäkla frossande... Det var gott, men nu tar vi nya tag!!
  Vi får peppa varandra. Nu får det vara slutätet i alla fall.
  Ok?

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Äsch då, ett kg är väl inget med tanke på att det varit jul. Det kunde varit mycket värre. Det här grejar du! :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej fina du! Tror inte du behöver deppa ihop, för som du skriver så blir man uppsvälld i kroppen då man tillfälligt äter godis o dricker en del vin. Du ska se att om du bara ligger i med träning och undviker fel matval, plus skippar alkohol, så kommer det där extra kilot att vara borta fortare än du hinner säga sockerchock;) Tror inte du behöver någon PT heller. Du har ju alla fina läsare som peppar och stöttar om du behöver! Håll ut och fortsätt mot dina mål! Jag kämpar med dig!
  Kramar Jessica.

  SvaraRadera
 4. Det skulle väl vara konstigt om du inte gick upp över julen. Låter sunt tycker jag. Ta tag i det och vips ska du se att det blir minus snart.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är troligtvis mest väska som kroppen bundit efter lite mer onyttig kost. Det kommer att trilla bort så fort du lägger manken till. Misströsta inte, du kommer snart va i mål!

  SvaraRadera
 6. Vad har du tränat nu då? Du skriver ju mycket om crosstrainern och promenader, men du kör inget annat?

  SvaraRadera
 7. Ett kilo är inte mycket, tänk i stället på hur många du har gått ner... och vips så blir du glad igen!

  SvaraRadera
 8. Men nu är du lite väl hård mot dig själv!!! Ett kg under ju är väll ingenting!! Det är svårt med de sista kilorna, jag vet, kämpar med mina sista 4 och det spelar ingen roll om jag så slutar äta helt för går upp de igen så fort jag börjar igen :-/ /Angelica

  SvaraRadera
 9. Ett (1) kg? Låter som vätska. All träning är bra träning, försök variera dig och få till vardagsmotionen (30 min/dag), tänk på vad du äter till vardags och unna dig en dag på helgen. Tänk också på att muskler väger mer än fett så ett tips är att ta ett måttband och mäta midja,stussomfång samt, lårets omfång. Mät på samma ställe och en gång per vecka.

  SvaraRadera
 10. Hej du! Tycker du kämpar på bra. Det är ju sunt att ha hårda krav på sig själv. Men nu har det ju faktiskt varit jul och ett kilo är, som andra oxå menar; ingenting! Personligen älskar jag bodypump. Det är det som gett bäst resultat av allt. Det är en rejäl genomkörare för hela kroppen. Finns ju nog annat som är mer kaloriförbrännande, om.det är det du är ute efter. En timmes bodypump förbränner ca 550 kcal. Men gruppträning över huvud taget är sjukt peppande! Lycka till :)

  SvaraRadera
 11. Du har varit superduktig! Det är viktigt att unna sig ibland med! Annars blir livet tråkigt :-). Kan tipsa om en bra bok med goda recept i som hjälpt mig när motivationen varit i botten "6 kilo på 6 veckor" heter den.

  Kram Anna E

  SvaraRadera
 12. Dela gärna med dig om du får tag på en PT, just nu orkar jag inte ens med promenader... än mindre träning. Och ja, det syns på vågen.

  Men 1 kg är inte mycket nu när du har gått ner så mycket, så fort du sätter igång med träning igen kommer det trilla av dig :)
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!