söndag 2 juni 2013

Han somnade ifrån allt...

Igår hade vi kalas för vår lilla 5-åring! Nästan hela tjocka släkten kom och firade honom med massor av paket! Även Douglas blev firad lite så där i efterskott. Han fyllde ju i mars, men då var vi ju inte hemma;-)
Det roliga var att av alla paket han fick så var 3 likadana från två olika familjer;-) Dom hade verkligen tänkt lika och bra! Men det gör absolut inget. Dubbla grejer är alltid bra att ha och så kan ju brorsorna få låna om de är snälla!
Såpbubblor! Guuud så roligt det är, speciellt dom som blir stora som fotbollar!
Även dom vuxna hade roligt med Alfreds presenter... Egentligen vet jag inte riktigt vem som hade roligast, barnen eller dom vuxna? *fniss*
Så klart skålades det i bubbel/pommac och hur häftigt är det inte när korken flyger all sin värld, jo myyycket häftigt;-)
Alfred beställde grillad hamburgare, så hamburgetallrik fick det bli! Mycket gott!
Efter maten intogs en stooor plokagrisklubba vardera och sedan la sig alla kussarna i våran säng och kollade på film! Mysigt!
Alfred som inte är någon kvällsmänniska bad om att få gå och lägga sig kring 20:30 tiden och somnade då.
Så när självaste efterätten skulle intagas sov han...
Han är inte som andra vår lilla Alfred. han väljer gärna grönsaker och frukt före söttsaker och annat onyttigt. (Han är verkligen inte som sin mor och far...;-))
Istället för tårta så beställde han frukt i massor. Olika frukt i massor blev det med grädde och glass. Men som sagt, själv somnade han ifrån allt, stackarn....
Men som tur är så finns det massor av frukt kvar, så i eftermiddag får han frossa i det istället;-)
Lilla kusin Elsa, hon somnar vart än hon är... Är hon trött så bara sätter, lägger eller står hon upp och så somnar hon. Inatt somnade hon på 5 sekunder under bordet tillsammans med pappas hund Oliva;-) Tänk om man kunde vara så lättsövd! De hade inte varit fel;-)
Min outfit för kvällen var denna undebara tunika från Plain Vanilla! Aj löööv den och kände mej sååå snygg!!
Denna kommer jag att använd myyycket i sommar. Både på stranden, på festen och en skön sommarkväll! Det är de som är så grymt bra med PV sakerna, man kan ha dem vid precis alla tillfällen. Bara att klä upp eller klä ner!
Ni hittar deras webbshop HÄR!

4 kommentarer:

  1. Så skönt det skulle vara att bara somna lite sådär när man är lite trött :)

    SvaraRadera
  2. Stackarn att han somnade ifrån allt gott :-( Ni verkar ha haft supertrevligt :-)

    SvaraRadera
  3. Ser ut som att det var ett perfekt kalas fastän födelsedagskillen somnade ifrån! :-)
    Skönt att kunna gå och lägga sig fastän man har massa kompisar hos sig. :-)Och du, verkligen jättefin klänning!!!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  4. Hahaha håller Jonas på att tömma diskmaskinen? Ser ut som han håller på att lägga in bestick i lådan där mitt i efterrättstagandet :D hihi eller han kanske håller på att plocka fram?!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!