lördag 15 juni 2013

En kanonkväll som ger huvudvärk dagen efter...

Klockan 15:45 möttes vi upp för lite förfest hemma hos en kollega och sedan rullade vi med tåget mot metropolen Jönköping! Ett stopp på stans pubar och så vidare mot piren för en god matbit!
Härligt gäng (alla som var med igårkväll, är inte med på bilden;-)) jag får hänga med varje dag på jobbet! Underbara människor! (Vi tackade av vår underbara kollega Sara som har slutat hos oss, vi kommer sakna ihjäl oss efter dej varje dag:-()
Vacker utsikt där vi satt och åt! Maten var god, men inte supergod... Den hade smakat bättre om inte det hade känts som en slags snabbmatskedja... Mmm jo för på 1 timme och en kvart hade vi ätit både förrätt, varmrätt och efterätt... Det kändes som om vi knappt tugga sista biten av en rätt förrens den byttes ut mot den andra rätten...
Men sa vi något om vad vi tyckte. NEJ! Dumma svensk som inte vågar stå för det man tycker...
Vi drog sedan vidare på en krogrunda... Hjälp va kul det var! Men guuud, jag är verkligen inte 20 längre och att vara ut till klockan 2 på natten och låta goda drinkar rinna ner i magen på svajjiga höga pumps. Ja det är inget jag är van vid. Så idag har jag en gnutta huvudvärk, värkande onda fötter och är en liten smula sliten.;-)
Men bara att bita ihop. Ingen rast och ingen ro. 6 timmars skönhetsömn, 3 kids som är i luven på varandra hela tiden och ett kalas som väntar är det bara att bita ihop och ta en huvudvärkstablett och se glad ut;-)
Tack härliga vänner för en toppenkväll!!

3 kommentarer:

 1. Vilken rolig kväll!!
  Hoppas huvudvärken har har släppt nu ;-)
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Det hänger nog ihop på nåt sätt, ju roligare kvällen innan var desto mer huvudvärk har man dagen efter... Bra att du har hela helgen kvar och kan vila upp dig <3
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina du !!

  haha... den där förkylningen är än värre, men va gör det
  - envisheten i mig segrade och den där milen ligger nu bakom mig. Hurra för det ;)
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!