söndag 23 juni 2013

Det är nu man vill stoppa tiden lite...

Gårdagen spenderades på tivolit som är här i Mellby! Ungarna var lyriska och Alfred fanns det ingen hej på! Han är verkligen inte rädd för något och åker gärna de största och vildaste karusellerna...;-) (Undra vem han är lik??;-))
Liseberg står på att göra listan för sommarens aktiviteter, det är en sak som är säker! Men då lämnar vi nog den minsta lilla mistern hemma... Mmm för han har humör utan dess like och skrek som en liten vildbatting igår... (Undra vem han har ärvt humöret efter? *visslar en trudilutt*;-))
Mitt i folkvimmlet kommer en bloggläsare fram till mej! Gud jag kände mej nästan som en kändis när fina Lotta kom fram och berättade att hon läse min blogg! Så coolt! Tack söta Lotta för dina underbara ord!!!
Kvällen spenderades hemma med mys framför Tvn! Nej så här satt dom inte hela kvällen... Dessa barn var mer vilda än tama igår. *fniss* Dom var verkligen överallt... Det skön är att dom känner varandra utan och innantill och är nästan som syskon! Tänk vilka underbara minnen dom kommer att bära med sig hela livet!
Idag vill jag verkligen stoppa tiden lite... Den här helgen har varit helt fantatsik! Vi har haft så galet roligt och mysigt! Som en endaste stor familj med barn och vuxna högt och lågt!
Jag vill verkligen inte att det redan ska vara måndag redan imorgon... Det hade inte suttit fel med en dag till som ledig. Men jag ska verkligen inte klaga, har ju varit ledig i 4 dagar! Lite mjukstart innan självaste semestern!
Har ni haft en skön midsommarhelg?

3 kommentarer:

 1. Ja jag hade en skön Midsommarhelg.
  Jag spenderade helgen i Stockholm, i fredags firade jag i Huddinge området. I går var jag på Gröna Lund. :)

  SvaraRadera
 2. ni verkr ha haft en underbar midsommarhelg!

  SvaraRadera
 3. Tack fina fina Carolin för pratstunden!
  Så roligt att äntligen få berätta för dig hur mycket
  jag tycker om att läsa din blogg! :)

  Ser fram emot att följa dina dagar fram till bröllopet och såklart tiden efter också! :)

  Ha en härlig dag! Kramar Lotta!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!