lördag 8 juni 2013

Att bara vara!

Dagarna här nere får mej att landa, andas och att bara vara. Vilket inte hör till vanligheterna hemma där det är fullt ös från det att jag slår upp mina ögon till att jag går och lägger mej.
Igår låg jag i en solstol hela dagen, visst att det började att krypa i kroppen redan efter bara 5 minuter. Men jag tvingade mej själv att bara ligga där och inte studsa runt som en annan galning som jag jämt gör...
Vi gick till stranden där jag fortsatte sitta i en solstol och till slut hade jag bara varit och kände hur avslappnad jag blev!
Så underbart att vara här nere på vårt smultronställe och bara landa och ladda batterierna!
Jag har inte ens orkat ta mej iväg på mina morgon PW:ar... Näpp har legat kvar i sängen till 10 på mornarna, sååå lööövlie!
Igår kom jag iväg på en liten löpartur. En kort runda på 4,2 km. Men jag lovar, jag höll på att dö av värmeslag och flåsade som en stor gris när jag kom hem;-)
Igår såg jag ut så här....
Vi blev bjudna till goda vänner på middag och vin igår kväll! Jag lovar, vinet rann ner lättare än vatten. Vilket resulterar i en myyyycket seg Karolin idag. Dels är jag ju inte van att vara vaken till klockan 3 på morgonen natten och dels drack jag nog ett glas rosé för mycket.
Nu ska jag ta min trötta kropp och lägga mej i hängmattan och vila ögonen lite och så ska jag fortsätta på att bara vara, vilket jag har blivit grymt bra på nu!;-)
Och JA, jag ser helt ihoptryggt ut på bilden. Vet inte vad som hände? Ser ut som om jag inte har någon hals och 3 meter långa ben;-) *fniss*
Shorts:H&M, Linne: Lindex, Skor: Åhlens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!