fredag 21 juni 2013

En sån där dag...

Som man stoppar ner i en liten ask och tar fram en mörk novemberdag...
Den här dagen har varit extremt lång trots sovmorgon till klockan 9! 4 timmars mer sovande på morgonen gör verkligen susen för ett bra humör;-)
Vi, jag och grabbarna började morgonen med frukost framför sommarlovsmorgon! Bara det liksom!!! Sedan blev det trängsel på ICA Maxi för inköp av all midsommarmat! Tänkte att vi nog skulle vara ganska så ensamma på förmiddagen, men tänk så fel jag hade! Flera hundra människor som trängdes med sina kundvagnar, flera trevliga små prickar, några mindre trevliga.. Seriös, vad är det för fel på folk som är ute och handlar dagen innan midsommar och som bara måste fram med sin jävla kundvagn och som fräser och spottar... Som dessutom ger arga blickar på mina barn och mej... Jo då jag höll på att gå i taket. Men jag hade ju sovit bra så jag behöll mitt lugn. Annars hade de minsann fått smaka på min vassa tunga!
Sedan var det havet som hägrade resten av eftermiddagen! Sol och bad, vad mer kan man önska liksom!
Sedan blev det gräsklippning och annat fix och så avslutade vi med grillat och nu ikväll kom våra kära vänner och Jonas som vi druckit gott vin med!!!
Denna dagen kommer jag att stoppa lååångt in i mitt hjärta och plocka ut en kall mörk vinterkväll!
Nu ska jag sova (nej inte med 7 sorters blommor under kudden, jag vet ju redan vilken man jag kommer att leva med resten av mitt liv!;-)) så att jag är pigg imorgon!!
Grabbarna sitter uppe och spelar kort! Undra hur pigga dom kommer att vara imorgon? Mmm, men det är deras problem;-)
Sov sött!!

2 kommentarer:

  1. Det låter som en helt fantastisk dag! Spara den och njut av den länge! :)
    Glad midsommar!

    SvaraRadera
  2. Åå vad härligt!! Trevlig midsommar till er! <3 Kraamis

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!