torsdag 6 juni 2013

Det blir en dag på stranden...

Vaknade upp efter en låång och härlig sovmorgon. Nej nu ljög jag visst lite. Klockan 8:00 tyckte barnen att det var morgon och slut på sovandes och jag kunde sen inte somna om trots att jag fick... Klockan 8:30 befann jag mej på ICA Maxi, jag kidsen och alla morgonpigga pensionärer;-)
Frukosten skulle inköpas för att sedan intagas på soldäcket!
Flaggan i topp så klart dagen till ära! Ordning och reda på torpet! Är det något som jag skulle vilja ha hemma så är det en flaggstång, så fint, mäktigt och vackert!
När vi käkade frulle konstaterade kidsen att den svenska flaggan minsann var lika snygg och bra som HV:s flagga. Gul, blå och med den vita flaggstången till. Snacka om att vara hjärntvättad av sin pappa om att hålla på ett visst lag i hockeyn;-)
 Och idag blir det en dag på stranden! Inte ett moln så långt ögat når och mackorna är nu gjorda så jag ska strax stoppa ner dem i picknick korgen och sen packa iväg hela tajkonfamiljen på stranden!
Jag, just nu! Inviger min nya snygga bikini som jag köpte på KappAhl sist vi var här nere!
Med detta leende önskar jag er en riktig fin dag! Det lovar jag att vi ska ha, bara kottarna orkar hålla sig i skinnet och det vet man ju aldrig;-)
Jo och förresten... Blev så full i skratt åt Douglas som läste på mina solbrillor: D&G. -Men utbrast han. Det är ju mina initialer, hur kan du ha ett par solglasögon som heter precis som jag. Douglas Grunditz;-) *fniss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!