torsdag 27 juni 2013

Han är stolt som en tupp!

Douglas har krånglat med sina tänder till och från halva sitt liv... Det känns som om vi har haft klippkort hos tandläkaren...
Hål(!!!) Snett bett, utdragning av tänder och ja alla möjliga grejer...
Idag hände det något stort i hans liv! Idag fick han tandställing för sitt korsbett!
Det var en stolt kille som hämtades upp på fritids idag! -Titta, titta, titta! Och så drog han ut den vita lilla saken med en grön krokodil på!
Sedan åkte den ut och in i munnen hela tiden för att visa allt och alla på hämtningen på förskolan!
Han är stolt som en tupp och det känns som om denna tandställning inte kommer att vara några som helst problem framöver!
Och ja jag kan känna igen den där känslan! Den där känslan att få något som liksom inte alla kompisar har... Jag minns när jag fick mina glasögon, det var stort. Riktigt stort och jag var stolt som en stor tupp!
Nu är jag väl inte riktigt stolt över att jag behöver glasögon... Skulle kännas väldigt gött att se som en "normal" person;-) Men jag tackar mina gudar att det finns linser!
Tillbaka till tandställningen...
Jag vill inte ens tänka på hur många gånger vi kommer att få leta efter denna lilla sak... Ni vet ta ut den varje gång som han ska äta. Han lägger den var som helst och vips har den hamnat i någon papperskorg;-) *fniss* Man borde nästan få dubbla uppsättningar!;-)

3 kommentarer:

 1. Mitt barn hade sådan för något år sedan, nu kan de ju få så fräcka, det var många som var avundsjuka. /En annan mamma

  SvaraRadera
 2. Alfons också! Alla fall var han det i början:)

  SvaraRadera
 3. Undrar om det inte är en sån jag hade när jag var "liten". Min hade en liten skruv i mitten av gommen och den var den svaga punkten... Vet inte hur många skolluncher jag glömde burken till tandställningen, stoppade ner den i fickan och bröt av skruven...

  Klippkort hos tandläkaren var behövligt för mig, fast de gjorde inte nytt avtryck varenda gång... Dubbla uppsättningar räcker inte långt kan jag säga. ;-)

  Ha det så bra!
  Kramizar Emma

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!