tisdag 1 januari 2013

Välkommen 2013!

Tvingade mina stackars ögon att vakna till liv redan klockan 8:30 imorse... Höll bokstavligt talat på att dö en gnutta när klockan ringde. Men imorgon är det jobb som gäller och jag vet hur mycket jag hatar att ligga och vrida mej sömnlös på nätterna och snart veta att klockan ringer. Så idag får jag hellre vara lite trött så att jag somnar ikväll!;-)
Jag kan ju direkt inte skryta med att jag mår så bra idag.... De där bubblet och vinet var alldels för gott igår. Men det är smällar man får ta!;-)
Kvällen gick sjukt fort och när klockan närmade sig tolv, så satt vi och åt efterrätten i godan ro så det var bara och rusa ut när klockan slog tolv och jag tror nog vi firade in de nya året vid 00:10;-)
Här kommer det lite bilder från vår kväll!
 Som sagt, vi åt och drack massor;-) Började med underbart gott plock till bubblet!
Och så här såg jag ut igår!;-) Tyvär har jag ett sånt där rackarns hår som inte vill som jag vill... Hade stora härliga lockar när jag kom dit, men ju längre kvällen gick. Ju mindre lockar hade jag...:-(
Barnen var såååå grymma! De sköttes sig hela kvällen och det var haj lajf hela kvällen, men ändå lugnt på något sätt!;-)
Maten var helt ljuvlig god och jag åt så magen var som en stor fyrkant! Förätt svampsoppa, varmrätt fläskfile och potatisgratäng och till efterrätt chokladmousse! Smaklökarna dansar fortfarande runt i min mun av lycka;-)


 Som sagt, vinet smakade mumma igår!!!! MUMS!
 Mina finaste och jag!! Tripp, trapp, trull. Men jag vet inte vem som är vem?!;-)
 
Det dansades på borden och alla småtjejer sminkade både vuxna och barn;-) Den ena snyggare än den andra;-) Aj säj no more... *fniss*
Och med den här bilden säger jag: God fortsättning och hoppas att ni hade en kanonbra kväll igår!;-)Välkommen 2013! Nu ska jag kila ner och väcka resten av familjen som sover... Jo dom sover, alla utom Alfred och jag;-)

3 kommentarer:

  1. ser ut som en toppenkväll! :) gott nytt år du fina!

    SvaraRadera
  2. Haha! Härligt med dansande barn... ;-)
    Och fina foton (till skillnad från mig, som inte tog några) :-O

    God fortsättning!
    Kram M

    SvaraRadera
  3. God fortsättning!
    Vi inledde också nyårsfirandet med bubbel och plock... det blev en del eftersom jag hade glömt äta nåt mer än frukost den dagen..
    Haha, vilken underbar liten rocker som dansar på bordet :-DD
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!