torsdag 21 november 2013

Nästan som tvillingar...

Fabian har dragit iväg riktigt rejält på både längden och vikten. Vi får ofta frågan om dom är tvillingar, trots att det skiljer 21 månader på dem!
Fabian blir ju förstås stolt som en tupp, medans Alfred sjunker ner i skorna och blir rosenrasande och sätter ner foten bestämt och säger att han minsann är storebror!
Den högra foten är Fabians och den vänstra Alfreds. Nästan så att Fabians fot är på väg förbi Alfreds...
Dom är två olika individer med två helt olika kroppar. Alfred som är lång och smal, Fabian som är mer satt och lång!
Dom väger lika mycket och använder samma str på kläderna...
Alla är olika och det är så härligt att se! Vi ger dem precis samma kost, dom äter lika mycket och rör sig lika mycket!
Dom där "kurvorna" på BVC kan åter slänga sig i väggen... Ja för alla är vi olika och alla växer vi olika... Jag har ALLTID fått höra att mina barn varit alldeles för stora och har legat lååångt ovanför den "normal" kurvan och fått ständigt den där frågan vad dom egentligen får för kost. Den frågan kom upp redan när Douglas var 3 månader och jag helammade honom och han växte rejält. -Ja Karolin, vad ger du honom egentligen, har växer lite för mycket...
Sjuk vilken värld vi lever i egentligen... Vem är egentligen "normal"?
Dom är två olika individer och kommer alltid att vara. Dom är av samma kött och blod från oss, men har väl fått olika gener! Återigen, man ska inte jämföra barn, aldrig. Inte i någon situation!
Tiden går iallafall fort, alldeles föööör fort... Titta på dom, så små... Fabian 2 veckor gammal och Alfred 21 månader!
Och nu är dom lika stora... Häftigt!

2 kommentarer:

  1. Ja så är det mina barn har alltid varit kortare än kompisar o det var jobbigt! Nån klök människa sa dina pojkar växer ju inte?. Vad svarar man på det .. jo det gör dom efter sina kurvor!! Nu är dom vuxna på 22 o 19 år o växer fortfarande men nu är dom i alla fall ca 178 o 176 cm långa Kram fina du Anna

    SvaraRadera
  2. Trodde läkaren ljög på sista ultraljudet med barn nr 2, hon sa jag skulle få en bebis som vägde kring 3600g. Omöjligt tänkte jag då första barnet vägde nästan 4700g, men rätt hade läkaren.
    Och olika är de men ibland skymtar man likheter, trots att de bara är 7 mån och 3 år.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!