onsdag 6 november 2013

Jag tänkte jag skulle förklara mej...

Fick en del reflektioner och reaktioner på det inlägg igår som jag skrev till tomten och nu tänkte jag förklara mej... Ja alltså jag älskar när ni bryr er och lägger er i! Det är ju bara positivt, för då ser jag ju att ni läser det jag skriver!!!;-)

  1. Nej jag tror inte på tomten! Och det är en sak att önska sig något och en helt annan att bara få saker bara så där. Önska kan man alltid, men om man får det sedan eller ej. Ja det vet man aldrig!
  2. Vi är helt vanliga "Svenssons" och det här med att operera brösten finns inte på kartan just nu... Har för bövelen gift oss nyss och där sa det bara swiiiissch iväg med våra sparpengar. Så ett par "nya" bröst får jag nog vänta ett tag till, säkert 10 år minst innan budgeten åter är som den ska på kontot!;-)Men som sagt, önska kostar väl inget, speciellt inte från tomten....
  3. För er som inte riktigt kan förstå (och det var visst en del män) Så är det så här med mina bröst. Jag har gått upp och ner ett X antal gånger i mitt liv. Haft 3 pojkar som växt sig stora i min mage och fått kroppen att växa sig ännu större. Sedan har dom legat där vid mina gigantiska barm och sugit både dag och natt i minst 6 månader! Först är dom stora, sedan små, sedan stora igen och sedan små igen och hit och dit. Tacka fan för att det blir två skinnpåsar kvar sedan.... Om jag gör en liknelse... Tänk om ni killar hade haft ett rejält paket, snyggt och lagomt stort så där. (Vad nu lagomt stort är det vette fan?;-)) Så efter några år har pillen smitit in i skinnet och kvar har ni ca 1 cm snopp och en gigantisk pung. Hade ni trivts  i det? Känt er bekväma i badhuset eller i omklädningsrummet på gymmet? Känt er som en man? Utan att ständigt gå och störa er på er skitlilla snopp och gigantiska pung? Ungefär så känner jag med mina bröst. Jag känner mej inte alls bekväm med dem och därav det eviga tjötet från mej här...;-) Och här bör jag absolut tillägga, Jonas älskar mina bröst precis hur som dom är nu. Det är jag som stör mej!
  4. En anonym tyckte synd om Jonas... Att det inte kunde vara lätt att göra mej nöjd! Men jag lovar, jag är nöjd alltid och ibland får man läsa mellan raderna och jag är ganska ironisk! Jag vet att det kanske inte går hem hos en del, att just du kanske inte fattade hela poängen med det här med önskelistan. Men jag är mer än nöjd för ALLT, ALLTID! Dessutom tjänar jag mina egna pengar och vill jag ha något så köper jag väl det för just mina egna pengar!
  5. Så klart gillar jag mej själv! Jag vet, jag ser bra ut och bara strålar! Nä nu var jag ju ironisk igen, jag bara skojar... Förlåt mej anonyme... Men så klart gillar jag mej själv och är nöjd med det jag har åstakommit med min resa med tex vikten! Och jag är nöjd mest hela tiden. Men så klart hittar jag en del fel på mej, vem gör inte det? Som tex att jag har en miljon hårstrån på min kropp som jag hatar, gråa hår på huvudet, börjar bli rynkig och har hängbröst och fläskfilemage... Men annars är jag nöjd med mej själv, men alltid finns det väl något som man vill förbättra! Och hade jag inte haft det tänket, så hade jag förmodligen ännu idag vägt 86 pannor om inte mer och känt mej ful, tjock och trist... 
  6. Nä jag tyckte inte att sillisarna var snygga på inlägget igår. Jag hittade denna bild när jag sökte på före och efterbilder på bröstoperationer och så kom den upp. Och det skrev jag, att dom där ville jag inte ha exakt... Och det är ju inte sagt att bara för att jag vill operera mina pattar, få upp dem 3 meter, så behöver jag ju inte operera in sillisar!?
  7. Borde jag kanske sluta skriva om utseendet? Vikten? Träning? Kost ofta? Väcker det mer irritation än motivation? ;-)
  8. Mina barn har aldrig reflekterat över att jag har bantat, ALDRIG! Jag har alltid ätit som dem när vi ätit, men kanske istället för att ta potatis kokat blomkål! Och bara för att dom fikar så behöver faktiskt inte jag äta dom där bullarna. Det tycker jag är mer starkt av en förälder att visa att man kan tacka nej till sötsaker istället för att vräka i sig av sötsaker.... Och att äta sunt gör vi alla i familjen! Och träningen som jag har utfört är väl kanske ingen hysteriskt träning, utan normalt förhållande till en vanlig träning som jag har mått bra av! Vem mår inte bra av träning?
  9. Kanske, kanske , kanske är jag ibland för hård och kritisk mot min kropp. Men det är väl så jag är. Alla vi människor på vår jord är olika och tur är väl kanske det!;-)
  10. Jag är jävligt nöjd med mej själv och med min viktresa och avslutar därför här med en bild på mej själv. Före min start på viktresan och nu! Skillnaden är stor och det ser till och med jag! Okej då, jag är nöjd med mej själv förutom just mina bröst och mage! ;-) *hehe* Sista ordet ska jag ha jämt!
Sorry för suddig "förebild" men det råkade bli så när jag tog kortet på kortet liksom;-)

12 kommentarer:

  1. Du gör helt rätt som tänker högt! Vem drömmer inte om att fixa bröst och mage... Om någon blivit riktigt stött så behöver man inte läsa! Du är grym och stark, heja dig. Hoppas du får dina bröst en dag om du vill =) Bra jobbat med vikten också =)
    Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Folk fattar inte när saker skrivs på lite skämt och lite allvar. De börjar läsa med inställningen att nåt ska vara fel. Du ser helt fantastisk ut och du har verkligen lyckats med något som många misslyckas med. Lite får man gnälla på sig själv och du gör det ju med glimten i ögat. :)

    SvaraRadera
  3. Klart man ska drömma! Och om det verkligen är något du vill göra, så varför inte? Men visst är det dyrt, det är klart. Du ska vara stolt över dig själv och allt du åstadkommit, så fin och inspirerande!

    SvaraRadera
  4. Jag är så imponerad av din viktresa som du har gjort helt själv, utan dieter o skit! Grattis till den!!
    Fortsätt skriv som du gör, jag tror att vi som brukar hänga här fattar när du är ironisk. Men så finns det alltid någon liten skit därute som inte fattar eller stör sig eller är avundsjuk eller något annat.
    Go girl!!
    Kram o ha en bra torsdag (snart helg!!!!!!! Jippieee!!!)

    SvaraRadera
  5. kanske måste man inte hålla med alltid? eller är det bar medhårsstrykande kommentarer man vill ha som bloggare? jag tänker att det är väl utvecklande o stimulerande med olika synsätt o åsikter? eller vill bloggare bara ha likatänkande, egoboostande kommentarer? för min del tänker jag att man kan gilla en blogg även om man inte alltid håller med, men olika åsikter måste ju va ok o kan ju faktiskt tillföra ett o annat, tycker själv att det borde va tråkigt att bara få kommentarer om att "du är bäst" ;) även bland sina bästa IRL vänner har man väl massa olika åsikter o oliktänkande, eller? eller umgås ni bara med o gillar bara människor som tycker likadant? är det automatiskt avundsjuka bara för att man tycker olika eller inte håller med? /Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra svar Anna! Nä absolut INTE, man måste inte hålla mej med ABSOLUT INTE... Men jag kände bara att jag måste förklara mej, och det var ju inget fel med det eller? Och man får absolut tycka olika än vad jag tycker... Du ska bara veta hur många kommentarer som droppar in som jag inte ens har valt at publicera här... Det sårar också, men då kör jag på med vaxduken... Det är mycket ni inte vet om som jag inte skriver om här... Jag är VÄLDIGT öppen här och så klart blir ju hjärtat gladare av positiva kommentarer, men så klart får ni ju skriva som ni tycker och tänker! Svamligt svar, jag vet, förlåt;-) Men hoppas du fattar och att du ändå fortsätter läsa min blogg!
      Puss på dej

      Radera
    2. Anna, men den första Anonyms kommentar var ju mer av personlig kritik mot Karolin, inte något direkt "jag-håller-inte-med-dig"-inlägg... så jag har full förståelse för att hon tog illa vid sig...

      Radera
  6. Först vill jag bara säga: oj vad vi känns lika. Inte på allt men på en hel del.
    Det du skriver här är något jag aldrig hade vågat skriva på min blogg tack vare vilka som läser.
    När jag kom till punkt två och tre skrattade jag högt.
    Känner precis likadant om att fixa till de där brösten. Men på något sätt känns det som att man bör skämmas över att man vill snygga till de.
    Jag har fött två barn tappat ca 15 kilo varje gång efter de har kommit.
    Att först vara på en f storlek för att nu efter barnen hamna på en knappt d är smått deprimerande. Inte jättekul att gå i bikini på sommaren å de är helt tomma.
    Har sagt precis det där du skriver om i punkt tre. Mannen tycker jag egentligen skulle va nöjd med det som jag har. Men han hade inte nöjt sej med en mindre snopp. =)

    Tycker det är kul att läsa om din öppenhet. Fortsätt så =)
    Ha en fin dag ;)

    SvaraRadera
  7. Jag kan bara ställa mig skaran som säger att du är fin! Du är JÄTTEFIN Karro!
    Det jag tror att många (inkl jag själv ibland) tänker är att du borde fokusera på det som är fint på dig själv. Det finns MASSOR! Att lägga ner en massa tankar och energi på det som ändå är som det är, är ingen idé.
    Och jag lovar att mina bröst är hänginga efter mina tre grabbar. Men just nu skulle jag ALDRIG operera dem. De är vackra som de är. Hängiga och allt... ;-)

    Risken om man fixar till något man inte är nöjd med tror jag (?) är att man hittar nya "brister" som man irriterar sig på. Att man liksom aldrig blir nöjd.
    (Säger detta med kärlek). :-)

    Kram Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej Karro!
    Gillar din blogg...
    fortsätt vara du. ;-)
    Förstår dina tankar runt "skinnpåsarna" till fullo. Jag gjorde bröst op för ca 5 år sedan
    älskar mig själv ännu mera efter det!!.. ;-)
    Tomten tar emot alla önskningar!
    kram
    L

    SvaraRadera
  9. Hejsan. När du beskriver din historia med graviditeter, ammande, viktuppgång- och nedgång, hängande överskottsskinn osv. känner jag sååå väl igen mig. Min önskelista ser ungefär likadan ut som din så jag fattar precis hur det kan kännas ibland. Givetvis överlever man utan dessa "saker", men vad vore livet utan strävan och önskan efter något mer. Man kan väl för Håvete njuta av det m,an har och tycka om sig själv samtidigt som man längtar efter något mer. Så sluta inte önska för då står allt still. Du verkar vara en riktigt härlig tjej och jag läser din blogg som ger både inspiration och många goda skratt.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!