onsdag 13 november 2013

Jag kan inte sova...

69 dagar har gått sedan vi stod där framme och sa JA inför gud och alla våra nära och kära! Jag har fortfarande ångest över att den dagen gick så fort fram, att vi knappt hann stiga upp på morgonen förrens det var dags att åka ifrån festen...
En hemsk ångest bor inom mej och jag kan bli så där löjligt gråtig och böla en liten skvätt när jag tänker på vår underbara dag!
Eller ja, ångest kanske inte alls är rätt ord förresten. Men jag blir rörd och längtar sjukt mycket tillbaka. Förstår dom som har bröllop i dagarna 3. Attans va synd att vi inte tänkte på det liksom;-)
Jag kan inte somna på kvällarna... Jag ligger och försöker minnas hela dagen in i minsta lilla detalj. Men jag lovar, det är helt omöjligt hur jag än försöker vrida och vända på allt...
Jag kommer bara ihåg stötsvis från hela dagen, trots att jag så klart NJÖT hela dagen... Men min kloka vän säger att detta är ganska vanligt. Så jag väljer att tro på henne;-)
Jag har har ju våra vackra bilder från dagen som jag ofta tittar på! Men jag har bara några få bilder från festen, men jag vet att dom finns och jag längtar galet mycket på att få se dem!
Ikväll ska jag ta tag i tack korten och den där fotoboken som jag så länge tänkt att fixa! Det är så lätt att tiden bara rinner iväg och sedan blir inget gjort... Så typiskt mej/oss...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!