lördag 2 november 2013

Jag är chockad!

Började min lördagmorgon med lite vägning! Jag är chockad, ja det är sant. Siffrorna håller sig precis där jag vill att dom ska göra!
Jag är chockad för att jag i hela mitt vuxna liv ständigt fått tänka, vrida och vända på allt som jag har stoppat i min mun för att inte siffrorna på vågen ska skena iväg i ett maratonlopp och bli hur stora som helst så fort jag bara slängt ett öga på en god maträtt eller något smaskigt...
Men helt plötsligt så verkar det som om jag och min kropp har kommit in i en väldigt bra balans. Jag har lärt mej efter 33 år VAD jag ska äta och HUR och hittat en skön balans där!
Jag äter allt, pasta, potatis, grädde, kött, fisk, ja helt vanlig husmanskost i lagomstora portioner och var tredje timme matar jag min ständigt hungriga mage och äntligen verkar det som om kroppen har fattat att det är här jag ska hålla mej!
Jag är ändå chockad för att förra helgen gick jag ju bananas och mumsade och frossade i ALLT. Den här veckan har jag PMS och har varit hungrigare än vanligt och det har blivit den där extra så onödiga portionen mat som bara är sååååå god! (Började fira in helgen igår med ett wienerbröd.. *host*) Men ändå lyckas siffrorna hålla sig där dom ska och det känns för jävla bra!!
Men så blev jag så där. Tänk om vågen fått fnatt och visar glädjesiffror? Så jag tvingade resten av familjen och väga sig och den var ingen glädjevåg, iallafall enligt vissa personer i familjen;-) Aj säj no more...
Och den som spar han har... Fråga mej inte varför jag sparar vissa klädesplagg från 1800 frusit fast?! Men det har jag gjort och dom hänger där så fint ute i förrådet, allt från 1999 till 2012!
Hittade denna svarta lilla tajta klänning som jag köpte till nyår 2001! Den satt som en smäck! Härligt att åter vara tillbaka till den kropp som jag hade som 21- åring och vara så som jag var i kroppen innan jag fick barnen! Det känns bra, jävligt bra!!

9 kommentarer:

  1. Du är så jävla bra!! :-)
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att hitta den där balansen! Önskar att jag oxå kommer komma dit. :)

    SvaraRadera
  3. Shit va duktig du är!!! Vill också väga 66 men kan inte gå ner de där sista 4kg. Tror kanske att jag tränar för mkt.
    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Du är jätte bra !!!!!! Kram Berit

    SvaraRadera
  5. Hejja dej Karro! Å hejja kroppen som äntligen fattar ju!
    Ha en fortsatt härlig helg!
    Puss o kram Jenna

    SvaraRadera
  6. Du är så jäkla grym och SNYGG !!! :)
    SKRYT för tusan för du är fantastisk !!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Du är skitsnygg!!!

    SvaraRadera
  8. Underbart, förstår att det känns jävligt bra! Hejja dig!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!