måndag 18 november 2013

En sak som jag ångrar djupt...

Allt var verkligen så perfekt på vårt bröllop! Allt gick precis enligt våra/mina planer och det blev precis som vi hade önskat oss in i minsta lilla detalj! Ett bröllop precis i vår stil!
Bröllopsbilderna blev ju helt magiska och jag är verkligen så nöjd med dem. Fotografen följde även med en liten snabbis och fotade alla gästerna tillsammans med oss och hon tog även på dekorationen, tårtan och små detaljer!
Våra kära värdpar tog kort på alla gästerna, en och en, par och par eller kompisar ihop! Vi har ännu inte fått se dem, men hoppas på att få dem snart;-)
Det finns bara en sak som jag kan ångra ihjäl mej över att vi inte gjorde. Något som jag helt hade missat i vår planering. Vi tog inga kort ihop med våra familjer... Inget kort där jag står med mina mamma, pappa, bror och morfar tex. Inget kort där Jonas står med sin mamma, 2 brorsor och farbror.
Det retar mej så infernaliskt mycket att vi inte tänkte på det... Men just då hade vi ju annat att tänka på... Men varför tänkte jag inte på det innan? *morr*
Jag vet, det är inget att reta upp sig på nu. Men jo jag gör det. För jag hade verkligen velat haft fina foton på oss ihop med våra familjer!
Jag har typ bara ett kort på mej och min storebror! Älskar detta kortet!
Nej vi var inte så nyktra varken jag eller han, när detta foto togs på den sena natt timmen, men galet va jag älskar den pussen och han med som det ser ut;-) *fniss*

1 kommentar:

  1. När jag ser tillbaka på mitt bröllop så ångrar jag en massa saker! En gul marsipantårta med röda hjärtan på tillexempel men den var " to die for i smaken"
    Bröllopsfotograferingen skötte en god vän till oss och fotografierna blev bra, vi videofilmade och det blev bra, dock att jag som brud filmade på kvällen då "festen" började! Men som du själv skrev så har jag inga kort på mig med min mamma och bror, maken har inga kort på sig själv tillsammans med hans familj osv! Allt det där tog vi igen sen på vår sons dop!
    Men vi pratar om att förnya våra löften! Så då får vi göra om allt! Hur härligt vore inte det?
    Kram Amie

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!