söndag 10 november 2013

Grattis, grattis, grattis!!!

Idag är det ju fars dag som ju så klart alla vet om!;-) Vi har ju inte pappa Jonas hemma i helgen och det är vääääldigt trist att inte få fira honom idag. Speciellt för barnen som gärna hade velat fira sin pappa idag med presenter och teckningar! Men det får bli en annan dag, imorgon kanske!?
Grattis världens bästa pappa Jonas på fars dag! Vi saknar dej enormt mycket och det ska bli så underbart skönt när du kommer hem igen inatt!! (Speciellt för mina nerver...;-))
Du är verkligen den där bästa pappan i världen! Verkligen! Vilken tur att jag valde just dej till att bli pappa till mina barn!;-)
Du finns alltid där för dom och du ser aldrig några som helst problem med något! Hur lite tid du än må ha kvar på ditt dygn, så finns du ALLTID där för dina barn!
En STOR och blöt slängpuss kommer här till dej!! Vi älskar dej!
Det är även min egen pappa som har fars dag! Kan så klart inte fira honom heller när han inte bor här! Men ett fint kort på posten med massor av lotter fick han! Nu håller vi alla tummar och tår i världen att han skrapar fram den högsta vinsten av dem alla och som han så klart vill dela med oss! *hehe* Att vinna några miljoner på självaste fars dag, ja det vore ju helt fantastiskt!;-)
Grattis på fars dag lilla pappsen!!
Det är inte bara fars dag idag, nä det är min mammas födelsedag oxå!!  En ringa ålder av 57 år fyller hon idag! Hipp hurra på din STORA dag lilla mamsen!!!
Så klart ser varken min käre mamma eller pappa ut så här idag, nej dom har inte fastnat kvar på 80- talet. Men jag bara älskar gamla kort och jag skrattar hejdlös över hur dom/vi såg ut på 80- talet! Frissorna, den blåa mascaran och dessa härliga stora mustaschen!
En sak är iallafall säker. Mina föräldrar har iallafall bara blivit snyggare med åren! Och jag tror minsann att den genen hamnade så på mej med.
För kolla här, så här såg jag ut i slutet av 80-talet... *skrattar så jag grinar* Den där frillan är inget man leker bort... Och titta, jag hade en liiiten liten svans längst bak som hängde ner, mins ni dom? Nästan alla hade såna. Kortklippt med en lång svans mitt på längst ner, gud så snyggt! ;-) Och jag vet förstås vart jag har fått den där extrema pälsmössan ifrån... Kolla in min pappas frilla, en tjock svart mössa att bära runt på;-) *lööövlie*
Och dom STORA runda plastörhängena leker man heller inte bort...
Det sjuka är att mycket av detta 80-90-tals mode börjar komma tillbaka och jag ryser vid bara tanken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!