fredag 1 november 2013

Hämnden är ljuv!

Yeee, låt fredagsmyset börja! Fabian har fattat galoppen med det här att få till den rätta fredagsmys känslan. Lugn, harmonisk, inget trots, inget bråk, bara vara och mysa och njuta hela familjen!
Att han sedan gör det på sitt sätt med att ligga på golvet även dag igen(!!!!!) och skrika sig blå, ja det är ju oxå ett sätt att fredagsmysa på.
Funderar starkt på att införskaffa mej ett par hörlurar av den största sort som finns på markanden med bra musik i, som stänger ute ALLA höga ljud!
Snälla gode söte lille gud, låt den här hemska trotsen snart försvinna!!!
Och för er som undrar, jag var jävligt ironisk med texten ovanför... Han är varken lugn eller  harmonisk och har inte fattat det här med fredagsmys med familjen där man sitter ner vid bordet eller soffan och chillar lite... Nä han ligger hellre på golvet och skriker... *sliter mitt hår*
Och ja så klart blir han ännu mer galet arg när jag tar kort på honom när han är som argast, men va fan. Ska vi stå ut med hans skrik, trots och ålande på golvet varje timme. Ja då får han oxå stå ut med att hans bloggande morsa tar ett kort på honom  lite då och då;-) *hehe*
Hämnden är ljuv!
Och JA, han får mängder med uppmärksamhet, pussar, kärlek och kramar. Men NEJ det hjälper tyvärr inte mot hans TROTS...

2 kommentarer:

  1. haha.... vad tror du om att skicka ut honom och Viggo i en koja i skogen, så kan dom stanna där och "testa" varandra tills öronen växt ut igen och dom lärt sig lyssna ? ;)
    Ha en bra dag vännen ! kram

    SvaraRadera
  2. Macaroner ÄR goda, men det bästa med det här kittet är ändå SPRITSEN !
    Man kan ha alla typer av smet i den, och den är perfekt när viggo vill göra tex muffins eftersom han själv kan trycka ut smet i formarna utan kladd !! Så här är ett par kit beställda och ska ges som julklappar till vänner med barn som oxå gillar att baka :)
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!