torsdag 7 november 2013

Jag gillar det inte!

Ännu en vecka har gått förbi mina ögon (ja ja, jag vet, det är en dag kvar på den här veckan) och jag andas nu ut i soffan med ett glas rött! Japp bara för att jag kan och för att jag är värd det!
Ännu en helg själv med barnen och det suger bajskorv... Jag gillar inte när Jonas drar iväg från oss, känner mej så halv utan honom vid min sida. Ingen trygg och varm famn att krypa in i på natten om man vill.... Ingen som man kan småtjafsa med när humöret svänger ner i fotknölarna... Ingen att hångla med... *bhuuuu*
Han åker till Warszawa tidigt imorgon bitti. Så vi sågs bara en snabbis i morse och ett snabbt hej och hej då...
Jag gillar det inte, att vi knappt ses på varken veckorna eller helgerna.. Vi måste absolut bli bättre på det där med att rå om varandra. Men som sagt, det är lättare sagt än gjort mitt i småbarns åren...
Barnen och jag har inget planerat den här helgen, inget! Det är nästan rekord för vår familj. Det händer inte ofta som vi inte har något inplanerat! Kanske blir det hur skönt som helst? Kanske går vi på varandras nerver och jag är som ett nervrak när Jonas kommer hem på söndag natt... Den som (över)lever den här helgen får se;-) Men jag tror nog att vi kommer få en helmysig helg så klart!!!!
Jag har helgstädat, så skönt att ha det gjort för då kan jag njuta mer imorgon!! Men seriöst, hur i hela friden kan det bli så sjukt skitigt på en vecka??? Skurade golvet förra veckan, men lik förbenat blev vattnet så här skitigt, äckligt. Hur går det till med tanke på att vi är hemma och rör oss runt här hemma max si så där 3 timmar per dag? Jag gillar inte när det ständigt blir så skitigt och äckligt här hemma...
Men nu är det rent och fint, så nu njuter jag!
En nyinköpt matta är pålagd i köket! Gillar den! Rubust, svart, vit och skön att stå och gå på! Tusen tack svärmor för den!!! Det gillar jag därimot, väääldigt mycket! ;-)
Nu måste jag stänga ner och lägga mej och titta på ett av mina favvoprogram, I huvudet på Gunde! Jösses vilken man han är! Stålvilja, järnkoll på sin kropp och en helt fantastisk man!! Har ni sett?
Dessutom bor han bara några mil ifrån Malung (där jag kommer ifrån)!!

7 kommentarer:

  1. Å Annika....vilken kvinna! vilken mental stryka, visst är dom lika där Gunde och Annika ;)

    SvaraRadera
  2. Usch, jag förstår din känsla ! jag tycker inte det är ett dugg kul när C lämnar mig och V och sticker iväg på något "eget".Jag vill lixom att det ska vara VI hela tiden !
    I helgen har jag dock en liten överraskning på G, så förhoppningsvis blir det lite hångel och mys för vår del ;)
    kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du och killarna får en toppen helg på tu man hand. Och va skönt att inte ha några planer utan bara kunna ta saker som dom kommer. :)

    Tack förresten. Efter att du skrev att du hade som mål att klara enhandstående i 10 sek så blev jag tvungen att utmana mig själv också. Så tack för att du motiverar. :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det blir säkert en jättebra helg med dina killar, bra att få längta efter varandra också ibland :)

    Kram Madeleine

    SvaraRadera
  5. Jag är oxå själv med barnen den här helgen, snd vi bor så långt ifrån varann!

    SvaraRadera
  6. Vad skönt med en oplanerad helg, då kan ni ju göra vad ni vill, när ni vill.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Samma här, både vad det gäller en man som reser mycket i jobbet och att huset blir smutsigt direkt efter man har städat!
    Nästa vecka är min man borta mån-tors!
    Han är inte så ofta borta på helgen, men sist han var det hade jag en supermysig helg med kidsen, gick på bio, åt gott och bara myste!
    Önskar dig en riktigt fin helg!
    kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!