onsdag 20 november 2013

Guld värd och den första snön!

Har legat heeel dagen till sängs, men vid lunchtid fick jag hemleverans av mat av bästa Hanna och lunchdejt med härligt prat och mätta magar! Underbart!!
Sedan var det raka vägen till sängs igen och sov bort några timmar, kul liv liksom...:-/
På eftermiddagen kom svärmor hit och fixade med tvätten, svågern hämtade barnen på förskolan och fritids och ikväll har hon lagat kvällsmat!
Det här med att få hjälp är verkligen guld värd och jag är så djupt tacksam för alla nära och kära som vi har runt oss som hjälper oss nu! TACK!!!
Första snön singlar ner för himlen och kidsen är överlyckliga! Hade jag varit pigg hade jag gått ut och haft snöbollskrig med dem och hoppat jämfota av glädje!
Men istället fick jag ligga till sängs och be Douglas ta kort på den första snön och se deras glädje!
En liten panik växte bara inom mej, vart tjuven är alla vinterkläder? Jag som annars fixar med sånt, får snällt rulla över den bollen till Jonas som får gå ut i förrådet och börja rota... Kanske nyttigt för alla att jag är sjuk ibland, så att jag liksom kan släppa taget lite;-)

3 kommentarer:

  1. Vad underbart med sån familj och vänner!! Måste vara skönt att ha många som kan ställa upp på så nära håll. <3

    SvaraRadera
  2. Skönt med sådana vänner omkring sig! Hoppas att du mår bättre idag. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag var med om en olycka för snart 4 månader sen då jag bröt ryggen..har haft korsett i 3 månader o nu på väg tillbaka igen kan gå o ska bli helt bra men fick inte böja mej bära , vrida kroppen mm mina underbara vänner, kollegor o barn fick hjälpa mej med det mesta ovärderlig hjälp så jag förstår hur du känner!! Kram fina du Anna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!