söndag 17 november 2013

Fram med pannbenet, se cool ut och le med ögonen!

Jag har haft en helt fantatsik dag hos bästa Anna i hennes fotostudio på Lumumma här i byn! Så mycket energi den kvinnan har! Vi har flamsat, skrattat, varit allvarliga och satt dom bästa fotona!! (Ett av dem kan ni får ett tjuvkik på här ovanför!)
Alltså jag lovar, det är fan inte enkelt att leka fotomodell. Man ska både skjuta fram pannbenet, se cool ut och le med ögonen. Jag lyckades kanske få till det på en bild efter typ 200 tagna bilder!
Men vi hade verkligen sååååå kul! Jag har poserat i alla olika stilar med olika kläder, liggandes i en guldig romantisk soffa. Sett cool och tuff ut och sett glamorös ut!
Vi körde på temat: Min dröm! Och min dröm är ju att kunna leva på bloggen en dag. En låååång väg kvar, men drömma bör man absolut!
Dessutom så får jag sån grym kick av Anna som alltid följer sitt hjärta. Vilken fantastiskt drivande kvinna! Jag önskade så att jag oxå vågade ta för mej ännu mera här i livet!! Ja jag vet, det är bara att köra på. Men jag är så in i baljan feg när det verkligen gäller...Måste jobba på det där tror jag minsann...
Nu längtar jag grymt mycket efter att få se alla bilderna när dom är redigerade och klara!
(Psst... Lumumma har just nu ett julklappserbjudande! En perfekt julklapp till sig själv eller någon annan. Klicka HÄR så kommer ni dit!)
Jag åkte även upp till grannbyn och träffade ägarinnan av min favvo affär People och lånade några outfits till fotograferingen! Va härligt det är när alla ställer upp på alla! Sånt älskar jag, att ge och ta!!
Det känns att det varit en intensiv helg full av skratt, bubbel, mat, glädje och kärlek! Jag är helt slut i både kropp och knopp och ska krypa ner i mina myskläder och lukta på lilla Fabian och Alfred som sover gott bredvid mej!!
Fy fasen va jag är lycklig lottad som har det så bra!! Allt känns verkligen så bra just nu och jag hoppar på den vågen och bara svävar med! En skön känsla! (Lovar att den här sköna känslan hade jag inte efter förra
söndagen efter en jobbig helg med bråkande kids och frysta jävla kalkoner;-))

3 kommentarer:

  1. Oh, verkar vara riktigt häftiga bilder! Ser ut som du har haft riktigt kul! :-)
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Åh va kul ! ego-boost nr den är som bäst !!
    och jag vill såklart se mer bilder :)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Du feg?? Det har jag svårt att tro på, jag tror ju att du verkligen vågar ta för dig och kör på!!
    Du blir ju väldigt bra på foton så jag tror att du är ett enkelt "objekt" att arbeta med. Hoppas vi får se lite fler bilder senare.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!