tisdag 12 februari 2013

Orkeslös...

Igår gick med en konstant huvudvärk... (Jo man kan faktiskt ha ont i något man inte har... *he*he* Åhhh vilket tråkigt skämt;-)) Jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk.. Jag är orkeslös och enegilös. Jag vill bara sova. Jag vet inte vad som är felet? Jag vill vara pigg och allert som jag brukar. Inte vara så här trött...
Jag tror mej nästan veta att min sömn är den stora boven för min orkeslöshet... Kroppen kräver mer än 5-6 timmars sömn och den kräver nog oxå att jag ska ta det lite lugnare. Men jag lovar att det är lättare sagt än gjort. Att gå ner från 200% till 100% är svårare än vad man tror...

Imorse kom FINA Victoria och gjorde min dag, nej förresten hon gjorde min vecka! Hon kom med ett expressbud till jobbet till bara mej och gav mej en semla! På påsen stod det: Du är en pärla! Jag blev så glad så att jag nästan började gråta! Underbart med så fina vänner! Dessa ord och denna semlan kröp rakt in i hjärtat!!
Är det fettisdag så är det och då får man äta semlor;-) Enligt dom på radion idag så fick man äta hur många semlor som helst och ja jag tog dom lite på orden om man säger så, även om hon skojade lite... Jo för jag har nämligen smällt i mej 2(!!!) stycken semor! TVÅ stycken!!!
Först en klockan 15 och sen den andra klockan 16:30;-) Jo jag gillar sötsaker, men de har ni nog förståt va?;-)
Jag har alltså ätit 1000 kalorier (Jo för en semla innehåller visst 500 kalorier), bara genom att äta 2 semlor. Sen har jag så klart ätit massor av mat oxå;-)
Men va fan, man lever bara en gång och det är bara fettisdag en gång om året så då får man ju passa på;-)
 I och för sig vet jag inte om man kan räkna alla kalorierna som en hel semla ger som jag fått i mej. Nej för jag äter nämligen min semla lite konstig. Jag petar bort nästan all mandelmassa och tar bort säkert 2/3 delar av grädden;-) Men jag lovar, den är ändå sååå god!
Funderar på att prova en chokladsemla, syltsemla eller vanliljsemla nästa gång! Är dom goda?
 Och JA, kidsen smällde oxå i sig semlor, men lämnade nog halva var...
Någon mer som är orkeslös och trött är Fabian. Han somnar innan klockan 18 på kvällarna, innan han ens hunnit ätit kvällsmat.... Sååå trött... Så idag hann jag bara träffa honom ca 10 minuter idag:-(
Även Alfred var supertrött idag och somnade innan klockan 19. Vad är detta med all denna trötthet?
Brukar februari månad vara så här tröttsam? Jag tror det va?
Undra hur i all världen jag ska få tillbaka min energi? Det känns just nu som om jag ALDRIG mer kommer att få det...
Tror jag ska chocka kroppen rejält och gå och lägga mej snart! Ett 8 timmars pass på sömnkontot skulle nog få kroppen att bli lite mer pigg? Annars så får jag nog besöka hälsokosten eller apoteket och köpa hem ett lager av vitaminer i alla former. Hatar att vara så här trött, energilös och med en konstant huvudvärk:-(

7 kommentarer:

  1. Ja låt februari (Vabbuari) vara över! Någon i familjen (och då mest jag tror jag) har typ varit sjuk sen i julas tror jag. Och trött är man hela tiden så låt det bli ljusare och friskare tider. Hoppas ni alla bara är allmänt trötta och ingen ny sjukdom på ingående!

    SvaraRadera
  2. Ja snacka inte om den där jävla tröttheten ! Har i och för sig sovit skitkasst två nätter. Men själv får jag en jäkla huvudvärk när jag har sovit dåligt , känner mig okoncentrerad och "flummig" och tung i huvudet.
    Men februari är nog en tröttsam månad med mycket sjukdomar och annat.
    Och semlor ja....mmm...gotti gott gott ! Har käkat en i dag och det smakade mumma.
    Sov gott !

    SvaraRadera
  3. haha så fint du äter din semla :D

    SvaraRadera
  4. Ditt flimmer i synfältet igår brukar vara starten till migrän, inte konstigt om du har ont i huvudet, stress, pms, kan lätt vara faktorer till det :( Även om det inte är det lättaste med sjuka kids, mycket på jobbet o allt vad det innebär (migränen kommer när du slappnar av efteråt) så är DU prio 1, frisk luft och ventilera bort stressen då och då gör att migränen håller sig borta.
    Berocca är en brustablett (grönt rör) med mineraler och vitaminer som behövs i vårt mörka vinterland för att må bättre och orka. Testa.

    SvaraRadera
  5. Hör av dig om du skulle vara intresserad av en påse ork, dags behovet av näring, ( vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter) i en liten fruktshot! :) det var jag som skickade Pm förut!:) hälsning. Jennie

    SvaraRadera
  6. Snygg tröja du har här ovanför, var hittar man den??
    Kram o hoppas du får lite mer ork snart <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack snälla! KappAhl! Tror att den även finns i vitt nu! T-shirt med en glittriga dödskalle!;)
      Kraaam K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!