fredag 15 februari 2013

Konstigt, men jäkligt bra!

Den här veckan, plus förra veckan, plus helgens frosserier i ALLT trodde jag skulle sätta sina spår. Jag har inte tänkt en endaste sekund på vad jag gett min mage, utan bara ätit det jag har velat! Jag har knappt rört på mej och har blivit den största latmasken av alla...
Jag som ständigt ALLTID annars får lov att tänka både en och två gånger innan jag stoppar något i munnen för att hålla vikten, har som sagt inte tänkt något dessa veckor. Jag fasade för att gå upp på vågen idag. Jag tänkte att nu så slår siffrorna säkert både +3 och +4 kilo.. Och med tant röd i kroppen som är på ingång brukar jag lägga på mej si så där +2 kg. Men se på siffrorna. Jag håller mej! Skitkonstigt, men så klart jäkligt bra;-)
För 2 veckor sedan vägde jag 70,2 efter en veckas sjukdom. Så jag har alltså gått upp "bara" 0,3 kilo...
Jag vet ju att muskler väger mer än fett och att det kanske är det som det beror på, att mina kära muskler håller på att försvinna och det är därför jag "håller" och "tappar" vikt trots att jag äter som en gris?
Märker dock på kläderna att de sitter lösare både lite här och där!
Kan det vara så att min kropp börjar hajja det här med att inte lägga på sig en massa kilo? Kanske börjar jag bli "normal" och kanske behöver jag inte ständigt tänka på vad jag äter? Kanske kan det vara jobbet förstjänst där jag aldrig är stilla och springer runt som en yr höna?;-)
Sedan 2 januari har jag "tappat" 4 kilo, det går sakt men säkert neråt! 4 kilo kvar till 66 kg! Hejja mej!
Kan bli en gnutta irriterad på mej själv bara. För hade jag lagt lite krut i träningen och på vad jag äter så hade jag kanske kunnat tappat mer kilo dom här veckorna.. Men samtidigt är jag inte ett dugg motiverad till det här med kosten och träningen just nu, inte ett dugg... Om det är jobbigt? Ja som fasen, speciellt det här med träningen... Önskar så att den här snön försvann så att jag kunde ta mej en tur i mina löpardojjor! Att springa är verkligen sååååå skönt och jag vet att min kropp mår så bra av det! Och ja jag vet, det finns broddar och dubbskor. Men nepp jag gillar inte att springa på vintern, tror jag iallafall;-)
Och ja jag vet att jag har världens fulaste strumpor på mej som dessutom har hål på tån som dessutom är ännu större nu... Och ja jag vet att min stjärt speglar sig i vågen. Men det bjussar jag på;-)

3 kommentarer:

  1. Hahahaha!!! Hade du inte nämnt stjärten, hade jag inte sett den!
    Bra jobbat! Du har tappat fyra kilo, det är ju asbra, snygging.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Härligt, kanske beror på att du inte stressar kroppen med träning. Stress ökar ju kortisolet som i sin tur hämmar förbränningen. /. Skånekullan

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!