söndag 3 februari 2013

4 saker som stör mej...

Vissa saker stör mej... Ibland stör jag mej på allt.. Ja jag vet att livet är för kort för att gå runt och störa sig på saker. Och nej så mycket fritid har jag inte så jag hinner orka och tänka så mycket på saker som stör mej. Men just nu är jag i den där tiden i månaden där PMS kärringen är på väg ut ur min kropp och hon är inte rolig. Hon gör mej till ett monster och får mina tankar att segla både vitt och brett...  Som sagt hon stör sig på mycket oxå och just nu är de dessa 4 saker som hon stör sig mest på:
Min garderob... Alltså vad är det som är fel när hyllorna ramlar som värsta korthuset i just min garderob? Vem klättrar i mina hyllor? Jag? NEJ! Jonas? NEJ, Barnen? JAA! Jo jag vet förstås vad felet är oxå. SKITHYLLOR säger jag bara och för att nå upp till TVn som är just i min garderob så måste de små liven visst klättra! Ny hyllor finns ute i garaget, men någon har bara inte orkat bära in dem och monterat upp dem... *suuuuck*
Vart tar alla strumpor vägen? En strumpa av varje och maka söker maka... Vart tar den andra strumpan vägen? Äter maskinen upp dem??? *suck*suck*suck* Ett jäkla mysterie. Det är ju liksom inte bara 10 strumpor, nej utan säker 40...
Min kära vita fina trapp... "Någon" (läs Jonas) råkade ramla, eller halka till i den i helgen med sina innertofflor. Han lämnade 2 stora fula svarta märken som inte går bort... Trappstegen måste målas om igen... *en stoooor suck*
Finns det något värre än att plocka upp matresterna ur slasken? (Ja så klart att det gör, men inte just nu när jag stör mej på det...) Någon har visst lite svårt för detta i familjen (liksom jag har väldigt svårt för att gå ut med soporna och tömma diskmaskinen) Funderar starkt på att sätta in en sån där kvarn i slasken som äter upp matresterna!?
*ännu en stor och djup suuuuuck*
Så där ja nu har jag klagat ur mej lite över saker som stör mej. Gud så skönt de känns inom mej att få störa sig på saker och sen få spy ut sig lite;-)

7 kommentarer:

 1. Åh, jag kan verkligen förstå dig på ALLT det där!! Hatar hyllor som rämnar, och skiten i vasken... Blä... Strumporna, tja, jag tror det finns en dimension som vi människor inte kan se - där flyter alla udda strumpjävlar runt!!
  Kram söta!

  SvaraRadera
 2. Testa kemisk ren bensin på trappan, det kanske går bort med det. Finns på Hemköp eller Ica att köpa. Då slipper du måla om trappan ;)
  Kram Ulle

  SvaraRadera
 3. Suddgummi kan funka..! + Att det finns en typ av svamp (helgrön) men plastgummi yta som inte lämnar skrapmärken.

  SvaraRadera
 4. Lösningen på strumpmysteriet...
  http://www.giraffen.com/Shopping/Erbjudanden/2+till+dig+och+1+till+tvattmaskinen/se/15/321/
  =)

  SvaraRadera
 5. Haha jag förstår precis hur du känner! Vissa dagar kan man störa sig mer än andra dagar.. mat i slasken det värsta jag vet :P  SvaraRadera
 6. Strumpmysteriet är känt även hos oss! Fick ett eget inlägg i min förra blogg till och med :) Någonstans i vårt hus finns en JÄKLA massa strumpor som bara ligger och skrattar åt mig och pekar finger!
  Sen det andra du beskriver, jag förstår dig mer än väl. Kan också reta mig på en MASSA!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!