söndag 10 februari 2013

Min dag!

Vaknade upp innan klockan 8 imorse av 4 skönsjungande killar och tårta! Massor av underbara paket lades på min säng och jag fick snabbt gnugga sömnen ur ögonen och försöka att fokusera på vilket av alla paketen jag skulle öppna först! Mycket "hemsnickerier" var det och det var verkligen gjorda av kärlek!
Jag fick även en "riktig" present, men den avslöjar jag inte just nu utan suger på lite till och berättar för er sen;-)
Här är några av de fina presenterna jag fick av mina kids! Man kan göra mycket av en tom bag in box kartong, tex sätta fina pärlor på! Och av en gammal hushållsrulle och en gammal deokula kan man göra en fin kikare som ser ut som ett öga! Och massor av fina teckningar!
Det har kommit ett paket under hela dagen som kidsen har tillverkat, aj löööv!!
Alfred fullkomligt älskar att slå in presenter och så även skapa dem! Har nog fått i runda slängar så där 10 "hemmagjorda" fina paket av honom idag;-)
Min dag har varit vääääldigt lugn annars. Har bakat lite, tvättat och rensat i garderoben! Som en vanlig söndag, fast ändå inte liksom;-)
Jag bakade morotskaka och citronmuffins och så fick vi fin främmande av finaste vännerna Hanna och Affe! De hade med sig världens finaste tulpanbukett! Älskar tulpaner!
Vi har en regel i familjen att när man fyller år så får man oxå välja mat! Så klart valde jag pizza;-) Så klart hade jag velat haft något annat smarrig, men orka liksom att ställa sig och laga mat vid 19 på kvällen, neeeej!
Så då fick det bli hämtpizza till barnens stora förtjusning. Själv kan jag känna lite BLÄÄÄ för hämtpizza, tycker att det mest smakar papper... Men en hel pizza fick jag iallafall i mej och nu sitter jag här mätt och god och känner mej som en julgris;-)
Min dag har varit toppen och jag är såååå glad för ALLA fina underbara gratulationer som jag har fått idag, det glädjer mitt stora hjärta! TACK!!!
Om 2 veckor, den 23/2 fyller Fabian 3 år och då ska vi ha hela tjocka släkten på kalas hos oss för att fira oss "ordentligt"! De ser jag fram imot!!;-)
33 år och ännu ett år klokare!;-) 7 år kvar till 40 (!!!) Jösses säger jag bara;-) Tyckte ju för sjutton att det var nyss jag fyllde 20... *fniss*
Nu ska gameltanten krypa ner i sängen! Det tar på krafterna att fylla år!;-)
Natti natt!

6 kommentarer:

  1. Hipp Hipp Hurra, Darling!
    KRAM Big Sis

    SvaraRadera
  2. Det låter som en underbar dag! Tusen grattis din gamling!! ;)

    SvaraRadera
  3. Stort grattis på din dag fina!

    SvaraRadera
  4. Grattis på födelsedagen! Kram Jonna Storck

    SvaraRadera
  5. Grattis på födelsedagen!!!

    SvaraRadera
  6. men vilka idnerbara presenter av grabbarna! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!