fredag 16 oktober 2009

Vecka 20!

Morgon magen. Så den är större i verkligheten;-)

HALVTID! Fattar ni hur fort tiden går... Om lika "kort" tid så har vi en bebis hos oss!!!

Magen har fullkomligt exploderat och jag oxå för den delen. Har lagt på mig några kilo här och där... Oj, oj vet inte hur detta ska sluta om denna mage ska växa på detta sättet. Blir förmodligen en till liten dunderklump som kommer ut ur min mage!

Ännu en vecka där jag mår superbra! Och det är jag förstås överlycklig för! Halsbrännan hälsar på oftare nu, den kommer speciellt när jag Stressar och faktiskt städar och dammsuger.... Till och med pyret tycker att det är tråkigt och städa och måste protestera lite;-)

Min mage suger efter något hela tiden och då är det ju förstås inte de nyttiga grejerna utan då bara de som har mest socker och fett i sig... Inte bra, men jag försöker och inte äta sånt på veckorna utan bara på helgerna. Men ni fattar. Hur lätt är det??;-)

Jag klagade lite på mina fula bristningar förra veckan men har börjat att gilla dom efter en fin förklaring av Kate. Hon kallar dom för kärlekstigar och då kan inte annat än bara älska dom!!!

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram. Mängden fostervatten är ungefär en halv liter.
Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!