tisdag 27 oktober 2009

Kallelse!

Jag känner mej som en sengångare när jag går omkring här hemma. Jag är så trött... Jag går från köket till sängen och så en sväng förbi datorn. Det är väl vad jag sysslar med på dagarna när barnen är på dagis. Det är nästan spöklikt tyst här hemma. Det är såna kontraster från ena dagen till den andra. Antingen barnskrik och små skratt eller helt knäpptyst... Just nu sitter jag här med mitt älskade morgon kaffe. Tack gode gud för att kaffe finns! Jag är en riktig kaffe kärring och skulle inte klara mej en dag utan det. Jag sitter och laddar lite inför ett besök på arbetsförmedlingen. Jag har nämligen fått en kallelse att vara där idag och få lite hjälp och hitta ett jobb. Det kommer personliga coacher dit och några företag som visa upp sina lediga jobb!! Man har även möjlighet till praktik. Så det gäller bara att vara utåt idag och lägga på min största charm, så kanske jag får ett jobb eller två;-)
För tillfället är jag väldigt upprörd över både a- kassan och försäkringskassan. De bara bollar "problem" mellan varann och man kan aldrig få ett direktnummer till någon av de. Utan varje gång man ska ring till dem så är det kö på minst 30 minuter. Vilket gör mej så arg. Och det ska fyllas i papper hit och dit. Idag borde väl allt kunna lösas via mail och datorn. Nä då ska det helt plötsligt vara så personligt. Men om man idag till och med kan stämpla via datorn som om något vore personligt då borde väl tex försäkringskassan kunna skicka mail till a- kassan.... Eller??
Natten har faktiskt varit lugn. Peppar, peppar... Båda barnen har sovit gott. Alfred har bara varit vaken en enda gång och sedan sov han till klockan 8.15!!! Kors i taket! Men ändå känns det som om jag inte sovit en enda blund inatt. Tror detta kan bero på mina hemska snarkningar och min klåda. Och mina drömmar, inatt drömde jag om förlossningar...
Tycker hemskt synd om Jonas som får stå ut med mej på nätterna. Det blir nog inte så många timmars sömn för honom heller när han sover brevid en gravid kossa;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!