torsdag 15 oktober 2009

De tar sig....


Nu har vi eller rättare sagt Jonas;-) målat taket 3 gånger. Eventuellt så behövs det nog en gång till för att det ska täcka helt och bli snyggt! Men jag vill ju börja och måla väggarna nu så att det blir klart någongång. Från början tänkte vi bara ha en vitt på alla vägar. Med tanke på vår vackra (eller inte) gula matta som ligger på där så finns det inte så mycket mycket färger man kan ha till den. Men nu tror jag att jag nästan har bestämt mej för att ha en äppelgrön fondvägg ut mot altandörren. Tror att detta kan bli ganska snyggt och med en fräsch färg.
Den gula korkmattan i tvättstugan...

Och så får jag försöka att dölja mattan på något roligt sätt! I mina tankar tänkte jag att denna tvättstuga skulle vara klar till nästa helg. Men det verkar som om jag och mina käre sambo har lite olika tids uppfattningar...;-)

Alfred är nu mycket bättre. Har inte haft feber på 2 dagar nu! Och blåsorna i munnen håller på att försvinna. MEN nu har han fått blåsor på händer och fötter. Förmodligen är det väl någon form av höstblåsor som snart ger med sig... Håller nu alla tummarna att vi andra i familjen oxå får hålla oss friska. Min förkylning känns mycket bättre så jag hoppas att jag slipper den nu!

Jag har funderat och funderat på detta vaccin. Jag tror jag nu har bestämt mej för att ta detta. Mina tankar bara snurrar i huvudet. Tänk om forskarna kommer på att detta vaccin inte alls är bra för foster och att det senare i livet får skador.... Då har jag ju tagit det stora beslutet och då skadat mitt barn...... Ååååå va detta är svårt. Men det verkar som om jag inte är den enda person i världen som håller på att tveka om detta. För jag tycker mej höra att det pratas om detta i varje hus och hem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!