torsdag 29 oktober 2009

Barnkläder!!


Igår var jag hos en vän på blingo barnklädes party. Det är nytt för mej och det är ekologiska barnkläder helt i min smak. Kunde nog ha shoppat hur mycket som helst. Jag lyckades hejda mej och köpte bara en tröja till Douglas och ett par pantalonger och en tröja till Alfred. Var väldigt sugen på att köpa något till bebben med. Men jag får häjda mej och vänta några veckor till.....Känns som om det är lite tidigt att köpa något ännu.

Klockan 8 imorse infann jag mig hos barnmorska för provtagning. Hon tog både leverprover och galsyre prov. Hon trodde förmodligen att jag redan skulle få provsvaren imorgon och det hoppas vi på! Läkaren skulle även skriva ut tavegyl så att klådan lugnar sig lite!
Jag fick även lyssna på pyrets hjärtljud. Det tickade på i rasande fart och sedan hade den inte tid att ligga kvar på ett och samma ställe så ljudet försvann nästan medesamma. Så alltså är det bara att konstatera att detta är en till riktigt liten vilde som snart ska komma ut i denna världen och fajtas med sina bröder!
Men det är alltid lika häftigt att få höra den lillas hjärta långt därinne i min mage!

Igår inhandlade vi en pumpa till Douglas stora förtjusning! Så i eftermiddag ska vi sätta kniven i den och skära ut den till en snygg helloween pumpa!

I helgen ska vi bara mysa och spöka! Tycker så mycket om denna helgen där vi kan gå till kyrkogården och få tända våra ljus och bara tänka på de som inte längre finns i livet. Men det Douglas ser fram imot mest är att han ska ut och spöka på lördag. Han har redan bestämt att han ska ha sin spiderman dräkt och sedan ska han gå till alla grannarna här och skrämma dom!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!