måndag 26 oktober 2009

Barn och sömn....

Jag är nog inte gjort för att vara små barnsförälder. Inte när det gäller att få eller inte sova på morgonen. Alfred vaknade klockan 06.15..... Kan ni fatta efter klockan 06. Jag visste inte ens vart jag hade rumpan då. Han kunde ju glömma att jag skulle gå upp då. Så för en stund fick TV:n agera barnvakt så jag kunde få några minuter till... Utan att jag hade märkt det så kilade han upp som en liten vessla och väckte Douglas som vaknade upp ur sin bästa sömn. Hans morgonhumör är värre än en tånåring så det fräser och spottas här på morgonen.
När det var tajm att gå upp för lite frukost så somnade Alfred om och då var jag så självisk att jag oxå tog mej en liten napp till!!! Kan ju oxå tillägga att Alfred sover som en kratta på nätterna igen. Det ska helst ätas 2 ggr på nätterna och sedan böka runt. Vi måste ta tag i denna saken innan det lilla pyret kommer för annars lär vi ju aldrig få sova i detta hus. Och att få sova är ju det bästa jag vet;-) Så det är ju tur att Douglas sover iallafall.(För tillfället iallafall..)

Idag har vi inget planerat. Förutom att vi ska komma ut ur våra pyjamasar och morgonrockar....;-)
Jag har min step up ikväll, men eftersom att jag fortfarande inte känner mej riktigt pigg och har en liten förkylning så kanske det inte är någon bra idé Ja , ja vi får väl se när kvällen kommer och jag kanske känner att jag mår bättre! I vilket fall som helst så måste vi ut idag. Trotsa regnet för att få lite syre och kanske träffa någon kompis!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!