måndag 5 oktober 2009

Hemma igen!!!

Nu har en stor, stor sten fallit från mitt hjärta!!! Allt såg bara bra ut och jag är så glad!! Hjärtat tickade på och den hickade och flängde lite med sina armar! Nu kan jag äntligen slappna av igen och bara fortsätta njuta av graviditeten. Och nästa vecka får jag ju åter se bebben när vi ska på det stora ultraljudet!
Ett Stort tack till alla som har stöttat mig och brytt sig. Ni är guld värd!!! Nu måste jag slutat att stressa upp mej på detta vis och inte vara så orolig av mej. För som sagt det har jag ju inte varit på dom 2 andra graviditerna. Kan det ha med att jag har blivit äldre och klokare eller att det är min 3:e??

4 kommentarer:

 1. gud vad skönt att allt var OK, men jag kände det på mig, tror nog att man mår lite dåligt fysiskt om det skulle vara något fel. Jag menar du har ju mått toppen de sista dagarna, så ta vara på de nu =) inget mer oroande och sånt dravel, fast jag vet ju hur man kan vara, gravidnojjig ;)

  SvaraRadera
 2. Va skönt att allt var bra - måste erkänna att jag nästan bidde lite nervös när jag läste...det är väl för att man vet själv hur det är, man oroar sej både under graviditeten o sen under deras uppväxt.....Det måste va kärlek... =O)

  STOR KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Va skönt gumman!! bra att du fick komma och kolla dig så du slapp bli mera orolig!! viktigt att höra på sig själv!! Stor kram från mig

  SvaraRadera
 4. Det är MYCKET värre tredje gången!!! Jag var också helnojig då och precis som du var vi inne på extra kontroll för att jag inte kände några sparkar....har aldrig kört så fort till Värnamo nån gång!! Tror att det beror på att man liksom vet hur mycker som kan gå fel tredje gången. Första gången är man så naiv och bara lycklig, andra gången tänker man att det gick ju bra förra gången, så det gör det säkert igen, men tredje....usch! Skönt att allt var bra i alla fall. Hoppas att det är bättre med klådan också=)
  Kram/E

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!