måndag 19 oktober 2009

Ja du...

Glömde ju skriva igår att på våran tripp uppåt så spydde även Alfred i bilen. Precis där de var vägbyggen så pass att vi inte kunde stanna bilen. Den doft som snabbt spred sig i bilen höll även på att få mig att spy. Det hade ju varit fint med 2 spyor i bilen;-)

Vaknade imorse av halsont igen. Fick knappt fram ett ord. Men nu känns det bättre igen och jag har som vanligt kunnat skrika på barnen. Så det var väl förväl att jag fick tillbaka rösten då;-)
Jag känner mig sååå himla uttråkad. Jag vill inget och känner mej så där lättirriterad som bara mina älskade familjemedlemmar kan få mej.

Dessutom så kan man ju nu för tiden skicka in sitt kassa kort för stämplingen på Internet, jag har suttit och krånglat med detta hela morgonen. Deras sida fungerade inte alls så jag var 1 hårstrå från att ta upp telefonen och ringa och skälla lite på dom.... Det ska bli mycket intressant att se när jag kommer att få mina stämplingspengar. Det borde ju inte ta sådan tid med tanke på att alla papper och allt är ifyllt rätt och att jag dessutom redan är inne i deras system. Men förmodligen så kommer det nog att ta upp till 7 veckor innan jag kommer att få se mina pengar. Jag som har det så fett ställt innan, med tanke på att jag varit mamma ledig och då fått ut så mycket pengar så klarar jag ju lätt att vänta på pengarna. (Ironisk...)

Och när jag ändå klagar så mycket så kan jag ju även klaga på att vår lukt har kommit tillbaka i huset igen. Jonas känner inget men det gör min näsa. Jag vet inte om det kan ha med att göra att jag är känsligare och ha en gravid näsa eller att det är så att våran pump helt enkelt har lagt av i grunden. Jag blir så arg och vill ha bort lukten NU!!! När Jonas kommer hem ska jag skicka ner honom på en gång så att han få leta upp felet. För annars blir jag galen och då blir det inte så roligt....

Guuud va jag klagar idag. Men det är såå skönt att få göra det ibland. Och jag har ju den turen att få skylla på att jag är gravid så jag får ju vara sur för det är ju mina hormoner som gör mej så här;-)

2 kommentarer:

  1. Jag förstår om du har tråkigt, man behöver komma hemifrån och bara vara vuxen. Jobb är ju bra i det avseendet... vi kanske ska ta en kvällsfika nånstans snart, utan barn och bara prata vuxna saker? Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Ja tack det tycker jag att vi ska!! O snart är det ju juntan!!
    Men jag hade gärna tagit emot ett jobb just nu. Risken är att jag annars blir helt förslöad...;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!