torsdag 8 oktober 2009

Känslor....

Grey´s, jag säger bara grey´s anatomi..... Att detta program kan få fram så mycket tårar, känslor och tankar. Det är värdens bästa serie som någonsin har gjorts. Och för er som inte följer den så har ni missat något stort här i livet.

Apropå känslor. Hur öppen får man - kan man- vill man vara på sin blogg. Hur mycket kan jag egentligen öppna mej och skriva om den nakna sanningen innan folk börjar ha åsikter om det? Jag är ju som dom flesta vet en väldigt öppen person. Nästan som en öppen bok. Jag älskar och prata om mina egna känslor och andras. Men det är så tabu i Sverige att göra det. Det är fullt att må dåligt eller att få vara glad. Hur man än gör så har folk så mycket åsikter om just det jag gör eller är.
Vi kanske ska införskaffa oss en känslomässig dag där folk bara stannar upp och känner efter om och vart dom har sina känslor. Där folk får gråta ut på en axel och inte bära på så mycket inom sig själv. För det tror jag att det flesta människor gör. Till och med jag. Men grejen är den att jag har varit bättre på att pratat om mina känslor och gråtit mera förr. Nu känner jag att jag inte har den tiden att bara stanna upp och tänka på mina känslor och prata om dom. Men jag ska bli bättre på det! Oj, oj nu blev det ett väldigt luddigt inlägg. Hoppas att jag inte har rört till det alldels för mycket och hoppas att ni förstår vad jag menar. För ibland vet jag själv inte hur jag menar och då är det mycket lättare att få skriva av sig här på bloggen.....

5 kommentarer:

 1. i love greys!!!!!

  jag tycker du kan vara så öppen som du själv vill. och blir folk stötta eller skriver dumma grejer så får du se hur det känns för dig. jag är väldigt öppen med vissa saker, men var mer öppen förut men gränsar mig nu eftersom mina föräldrar läser och då kanske det känns sådär att skriva om en del bravader från det förflutna. lite tråkigt kanske och jag tycker egentligen att jag inte ska känna mig gränsad eftersom det är som som väljer att läsa. jag tycker du ska vara öppen och vara dig själv så mycket du kan och vill!

  SvaraRadera
 2. Du är en klok människa :) jag är också en sån som pratar allt för öppet om allt. Ibland får man bittert ångra det. Men jag tror också att de som väljer att kommentera negativt är dem som inte alls är trygga och som inte är såna människor som vågar känna sina egna känslor. Jag står för att jag gråter, skriker, blir vansinnigt arg, blir glad så att det spritter i hela kroppen och jag tänker inte låta bli att berätta för andra om det. Sedan ska man föstås tänka noga så att man inte av misstag klampar in i någon annan människas tankar och känslor, för om dem vet vi faktiskt ingenting, även om den människan berättar något. Tack för att du delar med dig av ditt tänk, snälla goa Äppelblomman! :)

  SvaraRadera
 3. Klart man måste få vara öppen.. Annars mår man inte bra. Jag älskar att blotta mitt liv här på internet. Försöker dock att lämna min familj lite i det privata. Särskilt min Sambo som är lite privat annars oxå.

  Jag älskar oxå greys. Men jag är så trött på att dom alltid ska säga samma mening två gånger. Börja irretera mig på det jättemycket nu.

  "jag älskar dig, jag ÄLSKAR dig.."

  Typ..

  SvaraRadera
 4. Tycker du skriver sååå härligt - förstår precis hur du känner...nämnde detta i mitt inlägg idag...
  Det är svårt ibland att vara som en öppen bok men tror ändå att det är bättre än att vara en stängd... =O)
  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 5. Igår blev jag kär. I Mc Dreamy. Han var extra hot igår. Vet inte vad det var, men det var nåt speciellt. Tror du han svarar om jag ringer?
  Puss och kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!