måndag 5 oktober 2009

arbetslös och orolig....

Nu är jag arbetslös igen. Är nyss hemkommen från arbetsförmedlingen där jag varit och skrivit in mej. Det satt en äldre man i disken och jag la på min största charm. Jag hade honom lindad runt mitt lillfinger och jag visste precis att jag skulle och kommer få som jag vill;-) Jag lyssnade på honom och tackade ja till varje erbjudande jag fick om info, skola och jobb. Det är sånt dom tycker om. Det är tur att man lär sig hur sådana arbetsförmedligens män funkar, man lär sig efter en tid;-)
Så är det någon som har ett jobb att erbjuda mej på så där 3 - 4 månader så tackar jag gärna JA till det!!

I morse ringde jag till MVC. Jag har varit sååå orolig och sovit så dåligt inatt. Jag har buffat, ätit sött och druckit vatten men ingen reaktion. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så här orolig och nojjig. Men iallafall så hänvisade MVC mej till KK gyn i Värnamo. För att hon på MVC menade på att det är för tidigt att höra hjärtljuden i v18. Vilket för mej låter konstigt. Men jag har iallafall fått en tid på KK klockan 14.30 idag. Så dessa timmar som är kvar tills jag ska dit går sååå långsamt. Jag fattar inte hur jag kan vara så här orolig. Det är ändå min 3:e och då borde man ju kanske vara lite mera cool och inte så här nippertippig som jag är:-(
Så snälla ni: Håll alla tummar och tår för mig idag att allt är som det ska vara!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Usch! Jag håller tummarna för dig..

    Jag vet hur det känns.. Med Maximilian i magen så blev jag orolig efter att inte känt honom på flera dagar. Så när ja ringde till dom och dessutom fick åka till sjukhuet blev jag jätte orolig. För mig slutade det lyckligt. Han hade väl bara lugnat ner sig lite.. =)

    Hoppas det går bra för er..

    Kram kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!