tisdag 6 oktober 2009

Oj!

Och så kom då den här dagen där jag är HELT ensam hemma. Jag har lämnat båda barnen på dagis vilket resulterade i att båda 2 bröt ihop och grät när jag gick...... Till och med Douglas som annars brukar vara så glad och vinka hej då.
Sedan tog jag, Johanna och Emma en lång härlig och kall morgonpromenad. Så nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska hitta på? Har lite funderingar på att ta tag i Alfreds garderob som håller på att svämma över av kläder som både är för små och stora;-) Men helt plötsligt blev jag väldigt lat och funderar på att gå och lägga mej och glo på TV och bara mysa och njuta av tystnaden!!! För det får man göra när man är arbetslös och gravid;-)

Det är ju allt bra konstigt med den lille bebben. Igår kväll så kände jag plötsligt hur den sprattlade runt därinne och levde rövaren. Men det var väl för att jag äntligen började att slappna av och inte tänkte på att det var något fel. Kroppen är allt bra finurlig ibland!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska lägga dig i soffan och slappa, äta chokladpraliner och titta på nån dålig film och får du långtråkigt så åk och gör lite manikyr för det är du värd :D
    puss på dig!!!

    SvaraRadera
  2. Låt dig själv slappa, gör sånt som man aldrig får göra annars. Typ titta på en hel film utan att någon stör =) Det är du värd =) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!