lördag 10 oktober 2009

Rensning på hög nivå!!

Nu har jag tagit mej i kragen och fått ur mina fingrar där bak och börjat att rensa. Fatta ni hur mycket skit och annat man samlar på sig. Vi har bara bott i detta hus i 1½ år och redan är det överfullt med grejer överallt. Nu har jag rensat och stor städat på övervåningen. Men den våningen är ju inte den värsta våningen för det är på nerde våningen. Där har vi ännu mera små skrymslen som vi kan stoppa in en massa skit i som inte blir använt och som bara ligger där och tar plats. Nu har jag bestämt mej för att verkligen RENSA!!!!Har även dragit igång projekt tvättstuga. Vi ska budgetrenovera lite med lite färg, tyg och nya handtag! Så just nu är Jonas i full färd att måla det det fula furutaket vitt!

Igår var jag och barnen och badade. Vi har gjort det till en lite fredagstradition. Måste ju passa på nu innan det blir 3 barn att ta med, då kan det nog bli lite lätt jobbigt;-)

Jag träffade där en bloggläsare som läser min blogg varje dag. Jag hade inte en aning om att hon gjorde det och det värmer så i mitt hjärta när folk berömmer min blogg!! Tack fina Anna!!!

Kvällen hos blir nog lugn. Jonas ska iväg på pappafest. Så jag och barnen ska äta något riktigt smarigt och smälla i oss massor av godis och kanske se ett antal barnfilmer! ;-)

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild!!!!! skönt att se att någon mer än jag sätter mannen i arbete :D eller gör han det frivilligt för det gör i stort sett ALDRIG min. Ha en mysig kväll med barnen så ses vi imorgon :D ram på er!

  SvaraRadera
 2. Eeee nä det var mitt förslag att ta tag i tvättstugan denna helgen. För när han ska göra det så ska det planeras och grejas så lång i förväg. Så jag körde upp honom på stegen och sa MÅLA!!! Ha ha
  Syns imorgon!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. lovely... "I hate furu" som simon hade sagt =) Ser ut att bli kalasbra. Älskar tapeten. kram

  SvaraRadera
 4. Ja jag hatar oxå furu... Har det tyvär på hela övervåningen med:-( Men det ska vi måla bort till vintern!!
  O tapeten blit ett blått minne. Den ska målas bort. Vill du ha den kan du komma hit o ta ner den;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!