onsdag 7 oktober 2009

Städ, städa och åter städa.....

Jag har en granne som ALLTID städar. När jag än tittar ut eller går förbi där så hänger hennes mattor ute på vädring. Och det är ju inte samma mattor som är ute på vädring utan då givetvis olika.... Dom är 2 personer på runt 70 år som bor i ett stort 2 våningshus. Hur i h*****e hinner dom smutsa ner så mycket på den korta tiden och dagarna som hon städar. Dessutom höst och vårstädar hon. Och då är det rejält inte som min sketna så kallade höst och vårstädning. Då plockas där ut alla grejer som finns i rummet till det blir tomt och därefter städas det i varje rum. Jag bli trött bara jag tänker på det. Tänk om jag skulle ta och anställa henne som min personliga städare och att hon kom så där 2 gånger i veckan och ge henne en liten slant för det. Eller så kanske hon gör det gratis med tanke på hur mycket hon städar hemma hos sig själv så då måste hon ju bara älska att städa. Själv tänker jag bara på att jag borde städa. Men sedan stannar det liksom där. Från tanke till handling funkar inte så bra på den fronten hos mej;-)
Tror ni att jag tog tag i Alfreds garderob igår? Svaret är givetvis nej;-) Jag har gått och blivit en sån där slö jävel som inte orkar göra nått. Jag gick och lade mig istället och sov så där 45 min!! Mycket skönare och jag tänkte bara på mej själv!!!

På bilden ovan har vi allafall en liten kille som älskar att städa. Så fort han får tillfälle så kilar han in i tvättstugan och hämtar hink och mopp och börjar sedan att torka! Är det kanske ett tecken på att han tycker att hans mamma är lite för slö?!!! Ha ha, då får han tycka det.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!