onsdag 28 oktober 2009

Klåda och färg!

Äntligen fick jag tummen ur och ringde till min barnmorska idag. Jag berättade om min klåda och att jag håller på att bli tokig. Fick tid redan imorgon för att ta gallsyre värdet. Tyckte inte att jag skulle gå och dra med detta ifall att min lever är påverkad. Oj då, och jag som gått med denna klådan så länge....Frågade även om vad det tyckte om vaccinations sprutan på oss gravida. Den frågan får de nog förmodligen svara på några gånger om dagen... Men deras svar var att de rekommenderade oss gravida att ta den. Så nästa vecka på måndag eller onsdag ska jag gå och få den!

Idag har jag och en vän varit ute och gått en underbar morgonpromenad! Kan det bli bättre än när det är så där några minusgrader och solsken!! Så nu känner jag mig mycket piggare och dessutom fått lite rosor på kinderna!!

Jonas kämpar på i tvättstugan med sin målning! Varje kväll efter jobbet står han därinne och målar och fixar! Han har kommit en bra bit på väg nu så det är inte länge kvar tills jag får sätta händerna därinne och börja fixa och trixa. De är då det roligaste kommer!!!

Glömde nästan bort att berätta hur det gick igår hos arbetsförmedlingen Tyvärr så blev jag inte klokare av att gå dit än vad jag var innan. Det ända de vill är att man ska gå in på deras hemsida och sedan sköta allt själv. Men det är ju inte därför jag är där..... Jobb coacherna ville nog inte ha med mig att göra;-) De bara skrattade när jag berättade i vilken situation jag är i. Så jag får nog helt enkelt bara acceptera att jag kommer att få vara arbetslös till pyret är fött.....

2 kommentarer:

  1. Bra att du fick tid så snabbt för gallsyreprov och leverprover - man ska som sagt inte gå med det... det är inte bra varken för dig själv eller barnet =( Om gallsyrevärdena är för höga går det att medicinera och i vilket fall som helst kan det vara skönt att få lite Tavegyl som dämpar klådan lite. Lycka till!! Hör av dig när du har fått svaren (det brukar ta några dar) Kram/E

    SvaraRadera
  2. Söt du e!! Ja det där med AF är inte så himla kul - hoppas det blir bättre tider SNART! Kramelikram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!