söndag 18 oktober 2009

En mycket trevlig helg!

Efter en lååång bilresa med start att Douglas frågade innan vi var ute ur Skillingaryd om vi snart var framme och sedan frågade han det var 5:e minut... Så blev resan lite påfrestande;-)
30 mil kändes som 130 och det enda vi såg var skog....
100 års kalaset var toppen och det är alltid lika trevligt at träffa släkten! Det blev inte så många timmars sömn inatt så jag och barnen har sovit nästan hela resan hem. Jag hade lovat Jonas att köra hem idag med tanke på att han oxå var ganska trött och druckit rätt mycket alkohol. Men när vi satte oss i bilen så hoppade jag bara in på passagera sätet som vanligt och kom på efter ett tag att jag skulle köra. Men då var det försent att byta för då hade redan John Blund kommit och lagt sand i mina ögon;-)
Barnens och min sömn blir nog tyvärr lite rubbad ikväll. Klockan blir nog ganska sent innan det blir läggdags med tanke på all sömn vi fick i bilen......
Imorgon är det måndag igen. Det enda som är positivt med att vara arbetslös är att man slipper att ha söndagsångest!;-)
Hoppas att barnen håller sig friska denna veckan så att dom kan gå på dagis. Har en del att stå i. Jag ska ha vinjunta för 10 galna tjejer här på fredag och då gäller det ju att jag har allt under kontroll;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!