måndag 12 oktober 2009

Sömnbrist....

Natten har inte alls varit rolig. Alfred har sovit hos oss eller rättare sagt mej. För Jonas gick upp och lade sig efter ett antal sparkar i ryggen:-( Alfred har vaknat en gång i halvtimmen, 1 gång i timmen och gråtit, mumlat, varit vaken och flugit runt i sängen. Därimellan har jag vaknat av att jag fått små blöta kalla fötter rakt upp i rumpan sedan en spark i huvudet. Och några klös märken på ryggen har det oxå blivit. Så vid 05 tiden tänkte jag gå upp. För inatt har varit den längsta natten i mitt liv:-(
Mitt humör är nere vid fotknölarna och jag känner att jag exploderar så fort barnen yttrar sig eller gör något som inte jag tycker om. Min stubin är inte ens en millimeter idag.... Men han kan ju trotts allt inte rå för att han är sjuk och inte mår bra, det är bara att bita ihop och kanske få lite sömn i ögonen när han sover middag! Han har trotts allt bara 38 graders feber men luktar gammal rutten hund ur munnen....

Det är lite synd om Douglas, han blir lite klämd där. Han har nu tittat på TV 2 timmar och mera lär det ju bli. Men det är tur att han är så stor och förstående (ibland iallafall.)
Igår tog vi oss en tur till barnens privata hårsalong. Faster Annelie klippte dom så fint. Det var Alfreds första gång men det gick faktiskt över förväntan mycket bra! Hon klippte bort dom längsta hårtussan och jämnade till lite, för jag har bestämt att han ska ha långt hår så nu är det på ut växt;-)

Douglas såg lite ut som en svamp innan. Hans hår växer inte bara på längden utan mest på bredden! Han blev såå fin!!!!

Före
Efter

Före

Efter

I skrivande stund nu så kom Douglas in till mej och sa Alfred har somnat i vår säng. Så nu är det bäst att jag oxå tassar in dit och lägger mej och sussar några minuter!!

1 kommentar:

  1. Vad fina de blev :D Jag klippte Saga förra söndagen men även vi ska snart till vår privata frisör så då får hon fixa till det hela ;D men ganska bra blev det på egen hand oxå om jag får skryta ;) Sov gott!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!