tisdag 1 september 2009

Glukosbelastnings test och ljuv sommar!

Idag på morgonen klockan 08 hade jag tid på MVC för glukosbelastnings test. Jag hade bara hört negativt om det. Att det smakade illa och att man nästan kunde spy när man drack den söta drycken. Så jag hade förberett mig på det värsta. Och eftersom man ska vara på fastande mage så kan man ju faktiskt må ganska illa bara av att inte ha någon mat i magen. Men jag drack upp mina 2 glas med vätskan och det var inga problem. Sedan var det bara att sitta och vänta i 2 timmar. Fy sjutton va det var tråkigt. Man kan ju tänka att det skulle vara en skön stund med lite lugn och ro för mej. Men att sitta i dessa obekväma soffor och man blir ju så fruktansvärt trött att bara sitta där rakt upp och ner. Så det var ingen höjdare. Men nu är det gjort och jag gick därifrån med att jag var godkänd!!
Idag har solen gassat och det har varit närmare 25 grader ute! Helt underbar sommarvärme. Så dagen har vi spenderat ute med lek och mys.
Jag har kommit in en sådan trötthets svacka igen. Jag har velat gå och lägga mej hela dagen. Men det kan man ju inte. Speciellt när man har en liten kille vid namn Alfred som knappt sover någon middag längre:-(

Dessa underbart goda plommon har min granne på sitt träd. Det är lite pallnings risk på dom. Så ikväll när det blir mörkt kanske jag ska smyga dit och ta några;-)
I våras satte jag dessa rosor i min rabatt om ni kommer ihåg. Nu har dom växt upp och blivit så här vackra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!