måndag 14 september 2009

Disk, disk och disk....

Jag tror jag snart spyr på att stå och diska. Det känns som om det är de ända jag har gjort idag. För efter varje måltid så är det där jätteberget av disk. Och jag hatar när det är disk och ordning i köket... Mina händer är helt sönder torkade av allt diskvatten. Jag fattar inte dom som klarar sig utan diskmaskin. Jag håller på att bli tokig och har bara varit utan den i 3 dagar... Men idag kom Jonas hem med den igen. Elektrikerna hittade inga fel så den ska bara vara att köras igen! Så nu står den på plats igen. MEN nu fattas det en packning till någon slang. Så nu blir det ändå till att diska imorgon:-(

Ikväll har jag och Jonas varit på föräldramöte på Alfreds avdelning där han ska börja gå nästa vecka. Det kändes jättebra och barnen kommer att vara en liten grupp med supergulliga fröknar! Så det kommer nog att gå kanonbra för både honom och mej!
Sedan blev det step up för hela slanten! Det är så jäkla roligt och jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna träna så långt in i graviditeten och att jag kommer att slippa sammandragningarna Jag har tyvärr redan känt av dom, men inte på träningen idag. Som tur är!!!!
Nu blir det sängen och en lång och skön skönhetssömn;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!